εξόδου πνιγούν στο αρνητικό σιδηροδρομικών βελτιώνει την EMI;

R

rfdipper

Guest
γεια σε όλους!

μπορεί κάποιος να μου πει γιατί υπάρχουν ορισμένα σχέδια που πραγματοποιείται η παραγωγή πνιγούν από την πλευρά έδαφος και δεν την θετική σιδηροδρομικών;

ένα ακόμη πράγμα είναι η ανορθωτή έξοδος τοποθετείται επίσης στο πλευρό έδαφος και δεν είναι στη θετική πλευρά;

Έχω ακούσει ότι βελτιώνει την απόδοση του ΕΝΙ το κύκλωμα, αλλά δεν μπορώ να βρω κανένα τεχνικό write-μέχρι να αποδειχθεί ότι αυτό το ...

οποιεσδήποτε ιδέες;

Γεια σου,
φαίνεται να υπάρχει μια αντίφαση σε αυτό που λέτε (είναι αρνητική σιδηροδρομικές ίδιο λόγο σας;).Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας λόγος για να παρέχουν μια εμπέδηση μεταξύ verious λόγους και αυτό είναι η βελτίωση της απομόνωσης μεταξύ θορυβώδη και κυκλώματα χαμηλής σήμα, αλλά για τα αποτελέσματα της ΕΜΙ νομίζω ότι δεν είναι λύση.Καθώς όλο και περισσότεροι τρέχουσα ροή μέσω «έδαφος, προκαλεί υψηλότερη τάση σε όλη την πηνίο και αυξάνει την ακτινοβολία.
Hope this helps,
Madhukar

hello Madhukar,

Συγγνώμη που σας μπερδεύουν, είναι το αρνητικό σιδηροδρομικών ή κοινά, εγώ καταχρηστικά το έδαφος όρο για να αναφερθεί στην κοινή ή αρνητική σύνδεση.
επειδή έχω δει κάποια σχέδια στο διαδίκτυο που θέτει η παραγωγή πνιγούν στο δολάριο και δολάριο, που προέρχονται τοπολογία για την αρνητική σιδηροδρόμων.Ρώτησα και άλλοι είπαν ότι η ρύθμιση αυτή μειώνει το ΕΝΙ, ίσως να μιλούν έξω από την εμπειρία, αλλά θα ήθελα να έχουμε μια αναλυτική κατανόηση του τι είναι πραγματικά το αποτέλεσμα και το λόγο για τον οποίο ορισμένοι σχεδιαστές προτιμούν να τοποθετήσετε το τσοκ για την αρνητική σιδηροδρόμων.

χαιρετισμοί,

rfdipper

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back