ενισχυτής Class D-πρόβλημα με ανάδραση

A

aborigini

Guest
γεια, είμαι το σχεδιασμό αυτής της κατηγορίας δ ενισχυτή με ανάδραση. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο η ανατροφοδότηση πρέπει να fedback και να αθροίζονται με την είσοδο ηχητικό σήμα. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο αντίστασης ανάδρασης. Θα χρησιμοποιηθεί ολοκληρωτής για να αφαιρέσετε τις υψηλότερες harmanics τάξης. Αλλά αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα χαμηλό φίλτρο αντί του ολοκληρωτή. Ο καθένας μπορεί να δώσει εισόδου; σας ευχαριστώ.

Γεια σου φίλος, ο σοφός του να έχουν ένα υψηλό φίλτρο για να έχει και το τμήμα των σχολίων αγγίζοντας από το φίλτρο εξόδου. Ωστόσο, σημειώστε ότι η αλλαγή της ώρας δεν είναι πολύ υψηλό ότι αναστατώνει τη σταθερότητα του ενισχυτή και καθιστώντας το ένα ταλαντωτή. Μερικές μέθοδοι περιλαμβάνουν επίσης την ανατροφοδότηση λαμβάνοντας άμεσα από την έξοδο, έτσι ώστε η συχνότητα και η φάση μπορεί να διατηρηθεί. Ελέγξτε έξω αυτό το σύνδεσμο επίσης: h ** p :/ / www.ee.ucr.edu/ ~ rlake/EE135/Class_D_amp_notes_AL.pdf

σας ευχαριστώ για την είσοδο. Έχω ήδη το χαρτί και να το χρησιμοποιήσετε για το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού. Στην πραγματικότητα είμαι χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο intgrator τάξης, αλλά σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την 3η ή την 4η τάξη, αλλά δεν είναι σίγουρος κατά πόσο είναι σκόπιμο. Παίρνω την έξοδο πριν από την χαμηλή παραγωγή φίλτρο. Έτσι, η ανατροφοδότηση ακόμα κατά τη μετάβαση παλμούς. Ανησυχώ πολύ για τις αρμονικές, πώς να το μειώσει. Κατάφερα να ελαχιστοποιηθούν οι περιττές αρμονικές τάξης, αλλά η δεύτερη είναι πολύ υψηλό. Θα μπορούσε κάποιος προτείνει την αιτία για τις ζυγές αρμονικές; Ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back