ενιαία προμήθεια του ενισχυτή instruementation

W

waqas5304

Guest
μπορεί κανείς να βοηθήσει «Είμαι χρησιμοποιώντας τρεις TL074 τελεστικών να κάνετε μια προ ενισχυτή για χαμηλή αντίσταση microphone.it λειτουργεί το πρόστιμο με διπλή παροχή, αλλά όταν προσπαθώ να το λειτουργήσει με ενιαία παροχή δεν λειτουργεί. Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά από κανέναν δεν use.can με βοηθήσει

IanP έχει απαντήσει στην προηγούμενη θέση σας και να προτείνει τη χρήση ενός κυκλώματος προκατάληψη, γιατί δεν είναι να μην αλλοιώνεται η εισόδους των τελεστικών που συνδέονται με το μικρόφωνο. Δοκιμάστε αυτό το κύκλωμα, θα πρέπει να λειτουργεί.

hi VVV Έχω δοκιμάσει το κύκλωμα που πρότεινε IanP αλλά δεν use.either δεν είμαι σε θέση να κατανοήσουν πώς το baising πρέπει να used.kindly μου πει σκαπάνη να χρησιμοποιήσει το κύκλωμα από το διάγραμμα μπορώ να δω τόσο ve + και-ve εξόδους τι είναι Batt; παρακαλούμε να βοηθήσει είμαι σε μπελάδες [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 58 λεπτά: [/color] [/size] εδώ είναι το κύκλωμα τι λάθος με αυτό
 7_1164079222.JPG

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε το τέταρτο τελεστικών. Μπορείτε nned ένα διαχωριστικό για το (+) είσοδο ενός εκ των τελεστικών εισόδου. Αυτό θα είναι η μία πλευρά του μικροφώνου. Δοκιμάστε 100k / 100k. Αυτό wil διατηρήσουν τις εισόδους των δύο τελεστικών προκατειλημμένη. Αυτή τη στιγμή η micropone είναι κυμαινόμενο και έτσι είναι οι είσοδοι των τελεστικών, την οποία δεν θα πρέπει να είναι. Με το διαχωριστικό στη θέση του, το κύκλωμα θα πρέπει να αρχίσει να εργάζεται. Θα σκεφτούμε άλλα προβλήματα αργότερα (θόρυβος, κ.λπ.) Δοκιμάστε αυτή την πρώτη.

Μια άλλη και ίσως η ευκολότερη επιλογή της πόλωσης εισόδους είναι να συνδέσετε> 100kΩ αντιστάσεις μεταξύ του εικονικού εδάφους και τα δύο (+) εισόδους .. Regards, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back