εναλλακτικές μεθόδους για να δημιουργήσετε το δικό του μετρητή ενέργειας

V

visva

Guest
Είμαι στην εργασία δημιουργήσει το δικό του μετρητή ενέργειας. Έχω ψάξει ADE775x, ADE776x σειρά. αλλά έχει κάποια δυσκολία να το κάνουν αυτό (μετασχηματιστή, αντίσταση διακλάδωσης .. κλπ,). έτσι ώστε κάθε ένας να με βοηθήσει. Είναι οποιεσδήποτε εναλλακτικές μεθόδους (IC, Circuts .. κλπ,) για τη μέτρηση της ενέργειας για μονοφασικό εκεί. Θέλω εδώ εμφανίζεται αυτό το μέτρο ενεργειακή αξία στην οθόνη LCD με τη χρήση μικρο-ελεγκτή (89S52).

Για να πάρετε την ακριβή εικόνα της κατανάλωσης ενέργειας σας θα πρέπει να πάρει την τρέχουσα και την τάση, πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια, πολλαπλασιάστε τους με το συνημίτονο της γωνίας μεταξύ τους, δηλαδή VA Cos φ. Αν θεωρείτε ότι η κατανάλωση ρεύματος οφείλεται κατά κύριο λόγο οφείλεται σε ωμικά φορτία (Ηλεκτρικοί φούρνοι, ηλεκτρική θέρμανση, ηλεκτρικό ντους), τότε ο όρος cos Phi μπορεί να αγνοηθεί. Αν όμως δεν έχετε αυτές τις μεγάλες χρήστες ενέργειας και έχουν πολλά μετασχηματιστή με γνώμονα τα στοιχεία, τότε θα πάρετε μια εικόνα υψηλότερο από την πραγματική τιμή. Παρομοίως, αν τάση του δικτύου σας είναι σταθερή, δεν χρειάζεται να εξετάσει αυτόν τον όρο, ωστόσο, στις περισσότερες χώρες η τάση είναι να πραγματοποιηθεί μόνο + - 10%. Έτσι, ένα ακατέργαστο μέτρο θα ήταν να μετρήσει την τρέχουσα τότε οθόνη (φορές η τάση), όπως δηλαδή kW για ονομαστική παροχή ρεύματος 230V, εάν η παροχή ρεύματος 8.2A ήταν, τότε η οθόνη να διαβάσετε (8,2 X 230/1000) = 1,88 KW. Ειλικρινής

Ξέρω πως τον υπολογισμό της ενέργειας. αλλά εγώ πρέπει να ξέρω ποια είναι τα κυκλώματα ή IC (συστατικά) για τον υπολογισμό της ενέργειας.

μπορείτε να βρείτε πολλά από αναζήτηση στο Google. Θα σου δώσω αυτό το ένα από μου

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back