εγκατάσταση του soc συνάντηση με 8,1 installscape v3.0

• Thread starter sanjeev.vlsichips
  • Start date
S

sanjeev.vlsichips

Guest
Γεια σας, παιδιά. εγώ προσπαθώ να εγκαταστήσετε soc συναντούν στο RHEL 8,1 v5.1 χρησιμοποιώντας installscape v3.0, αλλά αποτυγχάνει. δίνει το μήνυμα ότι installscape είναι παλιά έκδοση και χρειάζεται πιο πρόσφατη έκδοση για την εγκατάσταση. και δεν έχω καμία τελευταίες installscape. δώστε τη λύση ή την παροχή latst έκδοση. σας ευχαριστώ Sanjeev kumar

Γεια σας παιδιά, θέλω να κατεβάσετε μια νεότερη έκδοση του installscape αλλά δεν έχει ρυθμό λογαριασμό σύνδεσης η οποία είναι απαραίτητη για λήψη λογισμικά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Γεια σας παιδιά, Παρακαλώ δώστε μου μαλακό αντίγραφο της τελευταίας installscape ή αν είναι δυνατόν loginid ρυθμό και τον κωδικό πρόσβασης για τη λήψη Σας ευχαριστούμε Sanjeev Kumar sanjeev.vlsichips @ gmail.com

Γεια σας παιδιά, όταν είμαι με 3,0 Installscape που ήρθε με Cadence DVD συνάντηση, τότε δίνει το μήνυμα ότι δεν είναι LNX86 πλατφόρμα. Επομένως, σας παρακαλώ να με βοηθήσει να πάρει το Installiscape LNX86 της πλατφόρμας. Φαίνεται ότι είναι πλατφόρμα Solaris. μπορεί να soc συναντούν τρέχει σε Solaris. Σας ευχαριστούμε Sanjeev Kumar

Γεια Sanjeev, θα μπορούσε να είστε σε θέση να εγκαταστήσετε το SOC Encounter; Εάν έχετε ήδη κάνει, στη συνέχεια, ίσως μπορεί να με βοηθήσει.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back