εγγραφή δεδομένων με θύρα USB με MATLAB

H

hansmuller

Guest
Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να χρησιμοποιήσω θύρα USB με MATLAB. Θα γράψω όλα τα δεδομένα στη θύρα USB και ένα ΣΜΕ της σειράς 18f2550 ή 18f4550 (δεν έχω αποφασίσει ακόμα) θα διαβάσει τα δεδομένα απευθείας μέσω USB. Ξέρει κανείς πώς να ελέγχουν και να γράφουν δεδομένα θύρα USB από το MATLAB; Χρειάζομαι help.Thanks εκ των προτέρων.

Είμαι καθώς αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, έχω ψάξει σε απευθείας σύνδεση από περίπου 2 monthes τώρα, αλλά προφανώς, χρησιμοποιείτε λοξοτομεί MATLAB για την απόκτηση δεδομένων USB χωρίς να πάρει κάποια επιπλέον plugins [όπως πίνακες ελέγχου και τα πράγματα]. Επίσης, σημείωσε ότι u μπορεί να καταγράψει εισόδους USB από το USB μέσω του MATLAB, με τη δημιουργία αρχείων DLL και καλώντας τους μέσω κύριο παράθυρο του MATLAB [την εντολή για τα αρχεία DLL κλήση »LoadLibrary']... αλλά από όσο μπορώ να KNW λοξοτομείτε χρησιμοποιεί το εν λόγω πραγματικό χρόνο για την καταγραφή, τα δεδομένα εισόδου σας αποθηκεύονται με κάποιο τρόπο σε ένα αρχείο. dat τα οποία στη συνέχεια u Θα πρέπει να επαναχρησιμοποιηθεί για MATLAB ... Ως συμβουλή, νομίζω abt ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από usuing τις συνήθεις σειράς «RS232», η οποία είναι εντελώς υποστηρίζεται από matlab ... αν και αυτό δεν είναι χρήσιμο για τους περισσότερους labtops, υπάρχουν USB/RS232 καλώδια [που είναι WHT αρχίζω να κάνει, αν και Ι dont KNW πώς αυτό θα λειτουργούν πραγματικά με την αίτησή μου, αλλά εγώ θα το δοκιμάσω ..] Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Simulink να χρησιμοποιήσετε το σειριακό καλώδιο ... ή u να πληκτρολογήσετε "βοήθεια σειράς" στο κεντρικό παράθυρο του MATLAB για περαιτέρω βοήθεια .. Καλή τύχη? PSattached Abuelezz είναι ένα διάγραμμα των μπλοκ u μπορεί να χρειαστεί για ur εφαρμογή

thx για την απάντησή σας. ναι youre δικαίωμα νομίζω θύρα USB χρήση δεν υποστηρίζεται από το MATLAB όπως σειριακής θύρας. Πιστεύω, επίσης, να χρησιμοποιήσετε σειριακή θύρα αντί για USB. Ελπίζω USB μετατροπείς RS232 λειτουργούν καλά με το MATLAB, επειδή γνωρίζω κάποιες εφαρμογές δεν λειτουργούν άνετα με μετατροπείς.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back