είσοδο σήματος Ouput

V

V

Guest
Θέλω να ρωτήσω αν θέλω να εισροή 0,1, 0,35 αυτό το είδος του αριθμού, πώς μπορώ να ορίσω τη συμβολή και το σήμα εξόδου;

Thanks a lot

Γεια σου, V

Γιατί να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για τη συμβολή σας;;

Είμαι σύγχυση .....

Επειδή πρέπει να κάνω τη διαμόρφωση παλμού με ανέκυψαν συνημίτονο λειτουργία.Έτσι, αυτό που πιστεύω είναι να mulitply το σήμα εισόδου (σύνολο τρένο του 1 και 0) με το συνημίτονο αυξήσει λειτουργία συντελεστή, καθένα από κάθε;

Είναι λάθος;
Εάν ναι, πώς μπορώ να slove το πρόβλημα;
thanks a lot

U μπορεί να χρησιμοποιήσει float είδος των μεταβλητών που κατέχουν δεκαδικές τιμές αλλά σας παρακαλώ να μην ότι δεν μπορεί να περάσει αυτή μέσω των λιμένων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό της να κρατά μόνο τα δεδομένα ή είναι δυνατόν να κα μπορεί να περάσει σε μια εργασία / λειτουργία.Στην h / wu Cann't έχουν μεταβλητό μήκος δεκαδικό, ....χρήση σταθερού μήκους πω 4 bits για υποδιαστολή και κάνουμε ό, τι ποτέ στο εσωτερικό u χειραγώγησης επιθυμούν να κάνουν

σημαίνει ότι θα πρέπει να πολλαπλασιάσει τις ανέκυψαν λειτουργία συνημίτονο συντελεστή εσωτερικά με το σήμα εισόδου,
και στη συνέχεια η παραγωγή θα πρέπει να εκπροσωπείται από την δυαδική;
είμαι καλά;

ευχαριστώ

Ναι έχεις δίκιο.Απλά να αποφασίσει σχετικά με την ακρίβεια που θέλετε και να εγκατασταθούν για μια συγκεκριμένη παράσταση λίγο σαν 1,15 (1 bit integer κλασματική 15 bits) ή 1,7 κλπ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back