δύο λειτουργία συχνότητα ρολογιού

R

rajsrikanth

Guest
γεια
Έχω να κώδικα στο FPGA μου για δύο λειτουργία συχνότητα χρονισμού
δηλαδή., τώρα δείγματα πλήξουν 1MHz συχνότητα και στη συνέχεια πρέπει να στείλετε την ίδια δείγματα και πάλι σε συχνότητα 0.5MHz
Θέλω suggessions για αυτό και iam χτύπησε εδώ.χαιρετισμοί
Srikanth

Μπορείτε να ελέγχετε τη ροή των εισερχομένων δειγμάτων, και αν ναι από ό, τι μπορείτε εύκολα να το buffer εισερχομένων δειγμάτων του FIFO, εάν χρησιμοποιείτε την Xilinx FPGA την ενσωματωμένη blockRAM να οικοδομήσουμε διπλή θύρα FIFO και κάθε λιμένα είναι δυνατόν να clocked με διαφορετική συχνότητα, μόνο πρόβλημα είναι ότι θα έχετε περισσότερα δείγματα από τις εισερχόμενες εξερχόμενες, οπότε αν μπορείτε να σταματήσετε την εισερχόμενη δείγματα από το χρησιμοποιείτε μόνο FIFO_full σήμα που παράγεται από FIFO για τον έλεγχο της ροής των εισερχομένων δειγμάτων

Λοιπόν, εγώ προτείνω ότι, εάν θα μπορούσε να έχει τον έλεγχο, όπως "HOLD" ή "δεν RDY" στη μονάδα 1MHz πομπό στοιχεία, τότε εσείς να χρειαστεί η FIFO δημιουργία νέων επιχειρήσεων, αυτός ένα ζευγάρι των μητρώων \ προσκρουστήρων κάνει την δουλειά το καλύτερο και έχω ήδη κάνει ακόμη και κάτω από async συσκευές ρολόι .... Όμως με τη λογική FIFO αυξάνει την μελλοντική επέκταση σας, λέω μπορείτε να συνδέσετε ακόμα και συσκευές υψηλής ταχύτητας με μόλις HOLD ή RDY ελέγχους .... ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ μετατροπής ή μετατροπή δεν είναι μεγάλο θέμα αν δεν έχει ως κύριο tx σας ή Rx συσκευή ... u Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, περιγράφει κρίσιμο μέρος σας και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κατά ...
Χαιρετισμοί

βάση ό, τι κατάλαβα, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε χρονισμό συστατικά (π.χ. Xilinx διαβρωτικών συστατικών ή συστατικών Altera DLL).

.

Δεν βλέπω πολύ νόημα να μαντέψουν για λύσεις για ένα uncompletely ορίζεται πρόβλημα.Προφανώς ένα ρεύμα εισόδου, δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται συνεχώς σε διαφορετικό ποσοστό του δείγματος, αυτό μπορεί να είναι χρονικά περιορισμένη λειτουργία μόνο.Έτσι παρακαλούμε να δώσει μια πλήρη περιγραφή του προβλήματος.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back