δύναμη λογισμικό προσομοίωσης ηλεκτρονικών ειδών

G

greenwilly

Guest
HI μπορεί κανείς να μου πει πού μπορώ να βρω simcad ή οποιαδήποτε εξουσία ηλεκτρονικό λογισμικό προσομοίωσης

Γιατί δεν μπορείτε να δοκιμάσετε ModelSim ή OrCAD. Εάν τα σύμβολα δεν είναι διαθέσιμα στις βιβλιοθήκες τους, μπορείτε να τα πάρετε από τους πωλητές από το αίτημα.

Simulink που σχετίζονται με το MATLAB φαίνεται πολύ καλή και ευέλικτη δύναμη για την προσομοίωση των συστημάτων ηλεκτρονικών espeacially κινητήρα φορτωμένο, u μπορεί να ελέγξει πολλά demos συνταχθεί βοηθήσει Simulink

Μπορείτε να δοκιμάσετε Isspice τα οποία προσφέρουν πολλά συστατικά δύναμη και PWM IC μοντέλο. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά: [/color] [/size] Αν θέλετε να κάνετε μικρές σήμα αναλύσει, θα ήθελα Simplis ότι είναι βολικό για τη λειτουργία.

PSPICE ή ORCAD είναι κοινή, MATLAB είναι πάντα uesed να προβεί σε ανάλυση του συστήματος σε ιδανική.

για psim προσομοίωση εξουσία -> συμπεριφορά sim PSPICE / ispice για πραγματικά sim .. και PSPICE / ispice έχουν πολλά μοντέλο μέρος, εγώ recomment Ispice + psim

Γεια σου υπάρχει ένα πολύ καλό πακέτο λογισμικού για ηλεκτρονικά ισχύος και ηλεκτρικής προσομοίωσης δίσκους, που ονομάζεται ως CASPOC. Είμαι χρησιμοποιώντας το ίδιο και ικανοποιημένοι από την απόδοσή της, τα αποτελέσματα της προσομοίωσης είναι πολύ καλή, το λογισμικό είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και με διαδραστική προσομοίωση, τα γραφικά της προσομοίωσης είναι πολύ καλό, θ πράγμα είναι πολύ καλύτερη από ό, τι psim σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με CASPOC ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ MAIL ΣΤΟ rahulsnag@rediffmail.com 09911223020

Θα ήθελα να συστήσω LTSpice από Linear Technology. Το εργαλείο είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχει κανένα κόμβο περιορισμούς όπως και τα άλλα εργαλεία που είναι μόνο demo εκδόσεις. Ο προσομοιωτής έρχεται επίσης με τα μέρη των ICs που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών ισχύος από την Linear Technology με τα αρχεία παράδειγμα για όλους τους χρησιμοποιούνται συνήθως τοπολογίες. Αυτό και μόνο αξίζει μια δοκιμή. Συστήνω ιδιαίτερα αυτό. Κατεβάστε το λογισμικό στο http://ltspice.linear.com/software/swcadiii.exe Με φιλικούς χαιρετισμούς, v_c

PSim είναι καλύτερο για Ηλεκτρονικά Ισχύος Επίσης MATLAB7.0 είναι ωραίο για PowerElectronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back