δύναμη εναλλαγή μεταξύ δύο συσκευών

R

rogierland

Guest
(Αρχάριος) πήρα ένα 12V συσκευή ανάγνωσης RFID που θέλω να χρησιμοποιήσω για να ενεργοποιήσετε μια πόρτα 12V. Ο αναμεταδότης βάζει έξω 12V εφ 'όσον υπάρχει στο κλειδί είναι μπροστά του, αλλά θέλω την πόρτα για να μένουν περισσότερο χρόνο ανοικτά και δεν μπορώ να τροποποιήσετε το κύκλωμα στο εσωτερικό του αναγνώστη. Θέλω να χρησιμοποιήσω μια μόνο πηγή ρεύματος 12V. Είναι δυνατόν να κάνει τον αναγνώστη να ενεργοποιήσει ένα διακόπτη που δρομολογεί προσωρινά τα 12V στην πόρτα (ο αναγνώστης θα είναι εκτός λειτουργίας) και όταν το χρονόμετρο τρέχει έξω πηγαίνει πίσω στον αναγνώστη;

Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, εδώ είναι ένα παράδειγμα:-Συνδέστε μια δίοδο μεταξύ του αναγνώστη και 12V-πόρτα .. -Σχεδιάστε ένα χρονόμετρο (μπορεί να βασίζεται σε 555) που θα trigged από την πτώση άκρη του 12V-σήμα από τον αναγνώστη .. -Συνδέστε την έξοδο από το χρονόμετρο (αν χρειάζεστε περισσότερο ρεύμα μπορείτε να προσθέσετε ένα ρελέ στην έξοδο των 555) με μια άλλη δίοδο προς την 12V-πόρτα .. Αν η 12V-πόρτα απαιτούν κάποια ρεύμα για να λειτουργήσει, και οι δύο δίοδοι πρέπει να αξιολογηθεί για το τρέχον .. Rgds, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back