διαφορικό ενισχυτή .. φίλοι plz βοήθεια ...

D

discover_AMS

Guest
Hi όλα Παράδειγμα επισυνάπτεται με αυτό το mail είναι του Razavi κεφαλαίου -9 εδώ είναι που δείχνει ότι Vin min = 1.3V, αλλά νομίζω ότι Vin min = Vt (M1) + Vds (Τρέχουσες νεροχύτη -> ISS) = 0,7 + 0,3 = 1V coz i σκέφτονται όπως M1 Vgs = Vt άμεσα έρχονται σε κορεσμό mi σωστό ή λάθος; παρακαλώ βοηθήστε amit

τους φίλους σας παρακαλώ βοηθήστε .. Ξέρω ότι είναι πολύ ανόητη ερώτηση, αλλά σύμφωνα με μένα Vin min = 1V, δεν ξέρω πώς είναι 1.3V

en, 0,7 V είναι ένα Vt μόνο. Εδώ reqirement 's δεν είναι Vt, αυτό χρειάζεται μια Vgs. Έτσι, είναι μια Vt + Von (ή πάνω από το αυτοκίνητο) Έτσι, Vinmin = Vt + Von Vds + = 0,7 0,3 0,3 = 1,3

Γεια σου, επειδή μείωση της τάσης εισόδου έχει άμεση επίδραση στην VDS της ουράς και όχι VGS1. έτσι, η ουρά πηγαίνει στην εναπόθεση καθοδικής διασκόρπισης τριόδου πριν M1 πηγαίνει να κόψει. αφορά

freinds αλλά ξέρω ότι Vin min είναι ότι η ελάχιστη τάση που εφαρμόζεται στο Μ1, έτσι ώστε οι δύο M1 & τρέχουσα νεροχύτης είναι σε κορεσμό τώρα ελάχιστη τάση για την τρέχουσα νεροχύτης είναι σε κορεσμό είναι Vds = Vgs - Vt = Von (πάνω από το αυτοκίνητο) και ελάχιστη τάση για Μ1 είναι σε κορεσμό Vgs = Vt coz M1 κορεσμού εύρος είναι Vt

Γεια σου Αν ουρά είναι Σάβ περιοχή σημαίνει ότι δεν έχει ρεύμα. αλλά Vgs = Vt σημαίνει ότι δεν έχουμε ρεύμα. οπότε, αν δεν έχουμε ρεύμα στο τρανζίστορ εισόδου, τελεστικών λειτουργεί σε μη γραμμική. θέλουμε να determone περιοχή εισόδου που τελεστικών μας δουλειά γραμμικότητα. αφορά

Vgs = Vt εγγυάται ισχυρή αναστροφή .. δεν μιλάμε για την περιοχή λειτουργίας. Η περιοχή λειτουργίας ενός MOSFET υπαγορεύεται από VDS .. Vin (min) = Vgs (M1) + von = (Vt + Von) + Von = Vt 2 Von = 0,7 + 2 * 0,3 = 1,3 ....

Discover_AMS, δεν έχετε παρατηρήσετε ότι είναι μια μονάδα-κέρδος οπαδός, η είσοδος τάσης είναι το ίδιο + εισόδου. Έτσι, αν Vinmin = Vt + VDS, οι δύο τρανζίστορ εισόδου θα είναι η απενεργοποίηση αν VCss = Vds. Αυτό είναι αδύνατον. Αυτό δεν είναι διαφορετική περίπτωση εισόδου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back