διασυνδέεται 8051 να ht12d_12e

N

natasie

Guest
Έχω ένα πρόβλημα με το κύκλωμα μου. Είμαι χρησιμοποιώντας 89c51 και θέλω να trasmit δεδομένων με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων. i μόλις ανακαλύψει ότι έχω να χρησιμοποιήσει ht-12e και HT12E κωδικοποιητή και αποκωδικοποιητή ή άλλο κύκλωμα μου δεν θα λειτουργήσει. Έχω προσπαθήσει να συνδεθεί, αλλά δεν ξέρω πώς να διασυνδέσει το κύκλωμα. είναι η α1 a7 να συνδεθεί σε μια θύρα στο 89c51 για τον κωδικοποιητή και την Α1 έως Α7 συνδεδεμένο με το 8051 για τον αποκωδικοποιητή; και αν μπορώ να το κάνουμε αυτό, όπου μπορώ να συνδέσετε το d0-d3 τόσο για τον κωδικοποιητή και αποκωδικοποιητή; και παρακαλώ πώς μπορώ να προκαλέσει το κύκλωμα να λειτουργεί; Επίσης, στέλνω ένα ρεύμα μήνυμα που λέει "κρατήστε την, περιμένετε τη σειρά σας» μέσω της RF πομπό, δεν είναι ότι ένα 8-bit μήνυμα και η σειρά ht μπορεί να μεταδώσει μόνο 4 bit δεδομένων, είναι δυνατό να μεταδώσει αυτό; βοήθεια που απαιτείται επειγόντως pleeeeeeeaaaaaassssssseeeeeeeee

Νομίζω ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το manchester κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση. Μέσω HT12E 12D και μπορεί μόνο να στέλνει και να λαμβάνει δεδομένα 4 δυαδικών ψηφίων μόνο. Η α1 - a7 είναι οι γραμμές διεύθυνσης. Εάν η διεύθυνση ταιριάζει με το "vt" γραμμή έρχεται σε υψηλά επίπεδα.

έτσι υποχρεωτική για μένα να το στείλετε ως ένα 4 bit δεδομένα τότε; μπορεί να σας προτείνουν κάποιο άλλο κωδικοποιητή και αποκωδικοποιητές για μένα που μπορώ να χρησιμοποιήσω που θα μεταδίδει τα δεδομένα μόλις 8 bit που είναι επίσης συμβατό με πομπούς RF 433MHz

Χρησιμοποιήστε ένα 8 bit, δηλαδή HT640 HT648L και αν μπορείτε να βρείτε στη χώρα σας.

ok ευχαριστώ ... αλλά πώς μπορώ να το συνέδεσαν με το 8051; τι πινέζες μπορώ να συνδεθεί με το 8051; τα D0-D3 πινέζες ή το a0 να a7 πινέζες;

D0-D3 είναι για τα δεδομένα. Θα πρέπει να συνδέσετε αυτές τις γραμμές σε μικροελεγκτή. A0-A3 είναι για τη διεύθυνση που μπορεί να παραμείνει ανοικτό.

σας ευχαριστώ, τώρα καταλαβαίνω. i wil σύνδεση των Α πινέζες του mcu έδαφος και τα Α πινέζες ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back