διακόπτης dimmer χωρίς βοήθεια της συσκευής μικροελεγκτή

• Thread starter animehunter1234
  • Start date
A

animehunter1234

Guest
που έχουμε πρόβλημα για το πώς θα ρυθμίσετε το τηλεχειριστήριο για τη ρύθμιση της φωτεινότητας των LED ... μπορεί κανείς να με βοηθήσει πώς μπορείτε να ορίσετε ότι χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα DTMF Encoder / Decoder. Υποθέτω ότι έχετε ήδη το τηλεχειριστήριό σας. Χρησιμοποιώντας το τσιπ DTMF θα παράγει έως και 16 διαφορετικές συχνότητες. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα για τα επίπεδα φωτεινότητας ή απολύτως θέλετε. Ελπίζω να βρείτε αυτό χρήσιμο.

Νομίζω ότι ένα μικροελεγκτή πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, το οποίο δείχνει μια ψηφιακή ροή παλμό κωδικοποιείται σε ένα τυπικά 38KHZ μεταφορέα. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η ροή IR έχει εντοπιστεί, ψηφιακή λογική πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να αποκωδικοποιήσει το αποτέλεσμα. Σίγουρα μπορεί να γίνει με μεμονωμένες ICs ψηφιακά, αλλά το μέγεθος του κυκλώματος θα ήταν τεράστια. Εάν δεν θέλετε να αναπτύξει τον εαυτό του μικροελεγκτή, τότε θα πρέπει να προσαρμόσουν τις υπάρχουσες εργασίες άλλων ανθρώπων. Για παράδειγμα, θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά με τη χρήση Χ-10 λάμπα μονάδες ελέγχου. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να DIMM 110VAC λαμπτήρες. Η έξοδος από αυτές τις ενότητες είναι ένα ψιλοκομμένο ημιτονοειδές κύμα σε 110V. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθήσει ότι με ανορθωτή και ένα φίλτρο για την παραγωγή τάσης DC. Τέλος, θα πρέπει να κλιμακωθεί η τάση DC με πτώση αντιστάσεις σε ένα επίπεδο που το LED μπορεί να χειριστεί. Μπορώ να αγοράσω το X-10 λάμπα μονάδες ελέγχου και μπορώ να αγοράσω ειδικό τηλεχειριστήριο για να τους ελέγχουν, γι 'αυτό δεν χρειάζεται να σχεδιάσει οποιοδήποτε κώδικα μικροελεγκτή. Ωστόσο, είμαι περιορίζεται σε ορισμένες ειδικές τηλεχειριστήρια και οι δυνατότητες μείωσης της έντασης μου περιορίζεται στα μεγέθη βήμα που παρέχονται από το X-10 τα πράγματα.

Όταν ένα τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης χρησιμοποιείται, τους κωδικούς που απαιτούνται για να αποκωδικοποιηθεί και implimented να κάνει την εν λόγω εργασία. Για το ένα μικροελεγκτή είναι υποχρεωτική. Για dimming LED »PWM μπορεί να implimented για την οποία χρησιμοποιεί ένα μικρο είναι μια άμεση και εύκολη προσέγγιση. Καλή τύχη

Λυπούμαστε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουν χωρίς μικροελεγκτή αλλά anyways ευχαριστώ για τη βοήθειά μου ... αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μια υπέρυθρη τεχνολογία ... ΓΙΑ DTMF, είναι δυνατή η αποστολή των χαμηλών τόνων και υψηλών τόνων σε μια υπέρυθρη ελέγχους;

ΓΙΑ DTMF, είναι δυνατή η αποστολή των χαμηλών τόνων και υψηλών τόνων σε μια υπέρυθρη ελέγχων;
Θα διαμορφώνει αυτές τις συχνότητες για το 38KHz του IR-πομπού σας. Στη συνέχεια, από την πλευρά του δέκτη θα τους αποδιαμόρφωση και πάλι πριν από τον αποκωδικοποιητή DTMF. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά. Καλή τύχη.

Θα διαμορφώνει αυτές τις συχνότητες για το 38KHz του IR-πομπού σας. Στη συνέχεια, από την πλευρά του δέκτη θα τους αποδιαμόρφωση και πάλι πριν από τον αποκωδικοποιητή DTMF.
Πως;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back