διάταξη του πάνω-κάτω μετρητή σχεδιασμού

E

ehsan_r34

Guest
Γεια σας, Έχετε e-book με βοηθήσει για το σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του πάνω-κάτω μετρητή.

Σκοπεύετε να το σχεδιασμό μετά από κάτω προς τα UO προσέγγιση; Ή μήπως να γράψετε τον κωδικό HDL και θα συνθέσουν το κύκλωμα? diemilio

Όχι, δεν θέλω να το σχεδιασμό χωρίς κώδικα HDL. Θα το σχεδιασμό με λογική πύλη και την προσομοίωση από Hspice. Στη συνέχεια, η διάταξη. Θέλω να ξέρω πώς να σχεδιάσετε μου.;

Αναρωτιέμαι τι διαφορετικό μεταξύ διάταξη πάνω-κάτω την αντιμετώπιση και μια άλλη διάταξη;

Πραγματικά δεν είναι διαφορετικά. Αλλά θέλω κάποια εκτίμηση για αυτό για την καλύτερη απόδοση. I didn, t κάνει κάτι τέτοιο.

[Quote = ehsan_r34] πραγματικά κανένας διαφορετικός. Θέλω, όμως, κάποια εκτίμηση για αυτό για την καλύτερη απόδοση. I didn, t κάνει κάτι τέτοιο. [/Quote] Basiclly, δεν υπάρχει διαφορά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συζητήσει με τον σχεδιαστή κύκλωμα. Μπορείτε να γνωρίσετε τα οποία ζεύγος τρανζίστορ χρειάζεται να ταιριάζει και τι διάταξη μέταλλο έχει Specail απαίτηση. Και πρέπει να του πεις το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί. Comunication ανάμεσα σε εσάς και σχεδιαστής είναι το πιο σημαντικό πράγμα: |

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back