δίχτυα υψηλής ταχύτητας για εξωτερικά στρώματα.

B

buenos

Guest
γεια

Intel λέει, που όλα τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας (DDR, IDE, PCI, USB) σε εσωτερικά στρώματα, και να τους να striplines.Νομίζω ότι καλό του, αλλά είναι απαραίτητο;

Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μη Intel, και δεν GHz επεξεργαστή (500MHz, AMD-GeodeLX ενσωματωμένα up), αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο διεπαφές, (DDR, IDE, PCI, USB), τότε πρέπει να τις θέσουν εσωτερικό;Αν εγώ κάνω ότι, μετράνε στρώμα μου ξεκινά στις 8 στρώματα.Η AMD λέει, μπορούμε να αναπτύξουμε 4-6 PCB, για το στρώμα πάνω, αυτό σημαίνει, υπάρχουν λεωφορεία υψηλής ταχύτητας για εξωτερικά στρώματα.

Έτσι, ο οποίος έχει Wright;
Και οι δύο θα περάσει η FCC;

Μια άλλη πτυχή: υπάρχουν WLAN και Bluetooth ενότητες που συνδέονται με τη μητρική πλακέτα.

Νομίζω abt SI του.Είναι AMD στόχευση ίδια ταχύτητα για ΑΑΕ όπως Intel σκάφους;
Για τα άλλα i / f, η ταχύτητα είναι λίγο πολύ πρότυπο, ώστε οι διαφορές στη σύσταση των δύο μπορεί να είναι μόνο overdesign από την Intel, ή μπορεί να είναι η συσκευή Intel έχει κακή οδήγηση / παραλαβή charaterisitics / περιθώρια, και είναι improviding περιθώρια από την καλύτερη του σκάφους σχεδιασμού σε σύγκριση με AMD ..

Νομίζω ότι η σύσταση για χρήση striplines για την υψηλή ταχύτητα διεπαφών είναι επειδή έχετε καλύτερη απόδοση θορύβου από γυμνό αγωγό (έναντι microstrip).
Δεδομένου microstrip θεωρείται inhomogenous γραμμή μεταφοράς (διηλεκτρικό κάτω από το όριο δεν είναι το ίδιο με το διηλεκτρικό παραπάνω - αέρα), μπορείτε να πάρετε μια πολύ-πολύ στιχομυθία τέλος.Επιπλέον, το πολύ-στιχομυθία τέλος χειροτερεύει με το μήκος της γραμμής και της ταχείας αύξησης χρόνο.Έτσι είναι μάλλον καλύτερο να κολλήσει με τη σύσταση της Intel, αν δεν είναι σε θέση να εκτελέσετε κάποιες εξετάσεις για να αποδείξει ότι μπορείτε να ξεφύγετε με microstrip ...

2 σεντ μου σε αυτό το θέμα:

- Microstrip έχει μικρότερη απώλεια οφείλεται στο γεγονός ότι ο αέρας είναι λιγότερο από lossy σκάφους διηλεκτρικό -> καλύτερο για υψηλές συχνότητες όπως PCIe
- Δοκιμή γυμνού αγωγού ανάγκες λεπτότερη ίχνη για να επιτευχθεί ίδια αντίσταση από microstrip -> καλύτερη πυκνότητα
- Το πάχος του χαλκού στις εσωτερικές στρώσεις είναι συνήθως πιο σταθερή όταν δεν απαιτούσε επένδυση για τυφλούς vias -> πιο σταθερή αντίσταση -> λιγότερες αντανακλάσεις -> μικρότερη απώλεια για γυμνού αγωγού λόγω αυτής της ισχύος
- Δοκιμή γυμνού αγωγού μειώνει ΕΝΙ σε σύγκριση με microstrip που είναι εκτεθειμένη στην επιφάνεια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back