δίπολο έργο κεραία χρειάζεται plz

C

cyprus

Guest
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα αν κάποιος μου στείλει μια διατριβή ή ένα έγγραφο περίπου το μισό κύμα διπολική κεραία (το σχεδιασμό ενός μισού κύματος διπολική κεραία) ή τη σύγκριση μεταξύ expremental και sumilation αποτελέσματα από οποιοδήποτε πρόγραμμα (Matlab ή HFSS) ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει χάρη πολλά

Λοιπόν, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διατριβή στο δίπολο κεραίες. Δίπολα είναι ο απλούστερος τύπος των κεραιών έτσι αρκετό υλικό θα πρέπει να βρεθεί σε κεραία βιβλία. Υποθέτω ότι κανείς δεν θα γράψει μια διατριβή για ένα απλό σύρμα διπολική κεραία!;

για την διπολική κεραία περάσει από κεραία θεωρία από Balanis. για εκτύπωση δίπολα περισσότερα έγγραφα είναι διαθέσιμα σε αυτό το φόρουμ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι μερικά βασικά coz im δεν είναι καλό για την κεραία,,,, αλλά θέλω να ρωτήσω μπορεί u να μου πει έναν τύπο του μισού κύματος διπολική κεραία ότι μπορώ να το σχεδιασμό από HFSS και μπορώ να το πάρετε ως πραγματικό παράδειγμα ζωής

Ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου u μπορεί να fid μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα φίλτρα δίπολα, και εξασθενητές http://www.k7mem.com/

αγαπητέ η Κύπρος, θα μπορούσα να nt καταλάβει τι θέλετε να κάνετε; im που εργάζονται για τη βελτιστοποίηση διπολική κεραία. Τι είδους άρθρα που χρειάζεστε; Θέλετε αντικείμενο του έργου; Εάν θα μπορούσα να μπορώ να βοηθήσω

Θέλω και εγκατάσταση κεραιών tutorials σειρά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back