δίοδος συνδέονται δίοδος στο CMOS

C

chang830

Guest
Σε CMOS σχεδιασμό, χρησιμοποιούμε πάντα η δίοδος που συνδέονται NMOS και ΟΔΣ τρανζίστορ.Γιατί λέγεται conected δίοδος;Μήπως επειδή IV του χαρακτηριστικά όπως μια δίοδος συνδεδεμένη διπολικής ένα; Δεν μπορώ να δω μια δίοδο δομή από την άποψη της διαδικασίας.Ένα άλλο ερώτημα είναι σχετικά με το δίοδος στην τυποποιημένη διαδικασία CMOS.Χρειάζομαι μια πτώση τάσης δίοδος στο κύκλωμα μου, χρησιμοποίησε μια δίοδος συνδεδεμένη τρανζίστορ ΟΔΣ αλλά συνδέεται το μεγαλύτερο μέρος (NWELL) για την αποστράγγιση του, τότε η P / δίοδος Nwell έχει αναπτυχθεί.Θέλω να ξέρω τι είναι το disavantages στη χρήση αυτής της διόδου στο σχεδιασμό μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πρώτη, νομίζω δίοδο για τη σύνδεση NMOS Vds πρέπει να πάει πάνω Πέμπτο να ανοίξει το τρανζίστορ, που είναι σαν αυτό που κάνουμε για να διεξαχθεί δίοδος.Αυτό είναι όπου η δίοδος συνδέσει το όνομα προέρχεται από.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σας, νομίζω ότι δεν θα υπάρξει επιζήμια αποτελέσματα.Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείτε μια δίοδο;

laglead έγραψε:

Πρώτη, νομίζω δίοδο για τη σύνδεση NMOS Vds πρέπει να πάει πάνω Πέμπτο να ανοίξει το τρανζίστορ, που είναι σαν αυτό που κάνουμε για να διεξαχθεί δίοδος.
Αυτό είναι όπου η δίοδος συνδέσει το όνομα προέρχεται από.Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σας, νομίζω ότι δεν θα υπάρξει επιζήμια αποτελέσματα.
Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείτε μια δίοδο;

Τουλάχιστον, ξέρω σε διαδικασία UMC, υπάρχουν P / N-καλά και N / P-διόδους sub.
Ανησυχία για το χαμηλό θόρυβο, P / N-καλά προτιμάται.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back