δίοδος - ΚΕΠ

B

bibijons

Guest
έι,

Θέλω να σχεδιάσει με την Ansoft Σχεδιασμός SV - Simulator ένα attenuator με PIN Diode.
Έχω πρόβλημα με την εισαγωγή των δεδομένων ...

Η Infineon Site προβλέπει Spice μοντέλα, αλλά δεν ξέρω πώς να το TXT αρχείο μετατρέπεται σε N-Port ή Υποσταθμοί - Μοντέλο.

Το σημαντικό για μένα να υπάρχει ένα αρχείο s2p γιατί χρειάζονται δύο λιμάνια, ένα επιθυμητό δίοδος είναι η BAT64, μπορεί κανείς να μου δώσει συμβουλές, πώς να πάρει το αρχείο στο ΚΕΠ του έργου.

μόνο σε περίπτωση που η σχέση:
http://www.infineon.com/cgi-bin/ifx/portal/ep/programView.do?channelId=-77767&programId=44249&programPage =% 2Fep% 2Fprogram% 2Fdocument.jsp & pageTypeId =
17.099
tnx για βοήθεια

Τοποθετήστε μια δίοδος μοντέλο για τη σελίδα,
να επεξεργαστείτε την παράμετρο όπως "Είναι, BC ..."σύμφωνα με το μπαχαρικό μοντέλο αρχείου από Infineon, η δίοδος όνομα με το υπόδειγμα name.Then προσομοίωση που μπορείτε να κάνετε με τις διόδους.

Μια παράμετρος είναι προσομοίωση μπορεί να σας δώσει τα στοιχεία s2p.

Δοκιμάστε το.

i ήταν η χρήση του μοντέλου - Υποσταθμοί και τέθηκαν όλα τα δεδομένου αξίες.

αλλά υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα που δεν μπορώ να συνδέσετε τη δίοδο προς το επιθυμούσε κύκλωμα ...αυτό δεν είναι δυνατόν;

Χρειάζεται να εξετάσουμε τη δίοδο seperatly;

Πώς μπορώ να αρχίσω την προσομοίωση του επιθυμητού PIN Diode;Όλες οι τιμές έχουν εγγραφεί, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα;

Προσπάθησα σε χωριστό φύλλο, να χρησιμοποιεί μόνο το μοντέλο, αλλά στη συνέχεια την ανάλυση είναι αδύνατη.Το πρόβλημά μου είναι ότι το μοντέλο δεν έχει κανένα είδος ακίδες έτσι δεν μπορώ να το συνδέσετε με την υπόλοιπη μου circiut ή ακόμη τεθεί η μικροκυμάτων λιμάνι δίπλα του.

Νόμιζα ότι το σύμβολο του μοντάζ, αλλά δεν λειτουργεί είτε.

οποιεσδήποτε προτάσεις;

Σε ξεχωριστή σελίδα με τη δίοδο μοντέλο (όλες τις πιθανές παραμέτρους ενεργοποιηθεί) και η δίοδος που μόλις μας, τόπος δύο λιμάνια, κάνοντας κλικ "παρεμβάλλεται λιμάνι" το εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων.

Τότε έχετε τις θύρες για σύνδεση με άλλες κύκλωμα.

Επιλέξτε το μενού "Προβολή" -> "Δημιουργία / Προβολή Σχηματικό σύμβολο", ένα παράθυρο διαλόγου θα εμφανιστεί, επιλέξτε ΟΚ, στη συνέχεια, επιλέξτε 'όλα, να διαγράψετε το σύμβολο του δελτίου.

Κατόπιν επιλέξτε το μενού "Προβολή" -> "Δημιουργία / Προβολή Σχηματικό και πάλι για να επιστρέψετε στο φύλλο πριν.

Τώρα επιλέξτε το μενού "Αρχείο" -> παράμετρο σχεδιασμού, το σύμβολο chosse όνομα ως "σύμβολο δίοδος", το όνομα δίοδο στην "περιγραφή" μπλοκ.

Αποθηκεύσετε.

Τώρα έχετε ένα σύμβολο που σας created.It ήταν στο πλαίσιο του έργου που χρησιμοποιείτε.

Στις άλλες φύλλο,
κάντε κλικ στο "απεικόνιση συνιστώσα βιβλιοθήκη λίστα" εικονίδιο, για να φέρει το σύμβολο που αναφέρονται,
είναι στο πλαίσιο του έργου που δημιουργήσατε.κάντε κλικ στο σύμβολο όνομα (ή ίσως το σχηματικό όνομα του δίοδος) για το παράθυρο διαλόγου για μία φορά, θα εμφανιστεί στο φύλλο.

Δοκιμάστε το.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back