N
nm2007k
Guest
Αγαπητέ κύριε, έχω να οικοδομήσουμε ένα ρομπότ γραμμή μετά από δική μου. Είχα ψάξει για πολλούς σχηματικά στο Google και δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτές. Το βασικό είναι το bot δεν πρέπει να έχει ένα μικρο ελεγκτή. Σας παρακαλώ βοηθήστε με όσο το δυνατόν συντομότερα ...... Οι προδιαγραφές των bot θα πρέπει να είναι: • Οι διαστάσεις της βάσης του bot θα πρέπει να είναι 15cm x 15cm. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς το ύψος • Η διαφορά δυναμικού μεταξύ οποιωνδήποτε 2 σημεία στο κύκλωμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 12V. • Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε έτοιμα πακέτα, όπως lego, αλλά η χρήση του κινητήρες με στόχο επιτρέπεται. • Επεξεργασία εικόνας, η εξ αποστάσεως κλπ. έλεγχοι θα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Arena Προδιαγραφές: • Ο τερματισμός θα υποδεικνύεται από ένα κύκλο ακτίνας 4 εκατοστά. • Ασυνέχειες δεν θα είναι μεγαλύτερος από ό, τι 2cms. • Εκτός από αυτά τα αδιέξοδα, loops, οξείες γωνίες και διασταυρώσεις μπορεί επίσης να παρουσιάσει! [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59827 [/attach] Παρακαλώ βοηθήστε με, είμαι στην ανάγκη σχηματική και επίσης σας ευχαριστεί πάρα πολύ, αν μπορείτε να είναι σε θέση να παρέχει με μια διάταξη PCB ..... Να σας ευχαριστήσω, τι αφορά, NM2007K.