γραμμής μεταφοράς αποτελέσματα

R

rajesh13

Guest
Θέλω να ξέρω πότε γραμμής μεταφοράς αρχίζουν να κυριαρχούν.υπάρχουν είναι ένα από τα κριτήρια για τη μέτρηση της συχνότητας.αν ναι, τι πρέπει να κάνουμε τη μελέτη του κυκλώματος από άποψη να καταστείλουν αυτά τα αποτελέσματα.Θα ήθελα να εξετάσω από I / Os (εισροές και εκροές) κυκλώματα άποψη.

Γεια rajesh.

Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ακριβή κριτήρια για τον σκοπό αυτό.Αλλά, νομίζω ότι οι διαστάσεις σε σχέση με το μήκος κύματος του σήματος είναι σημαντικές.Σε IC σχεδιασμό, τις διαστάσεις των στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης συρμάτων είναι σχετικά μικρές, έτσι, η γραμμή μεταφοράς ισχύος δεν θα συμβεί Αν δεν τα καλώδια σύνδεσης είναι μεγάλο σε σχέση με το μήκος κύματος του σήματος που πρέπει να διεκπεραιωθούν.Όμως, η off-chip συστατικά του είναι πολύ μεγάλη σε σύγκριση με το on-chip συστατικά.Έτσι, αν η συχνότητα του σήματος είναι υψηλή, τότε, θα σας δώσουν τη εμπέδηση κυκλωμάτων που ταιριάζουν με το I / O καρφίτσες έξω από το τσιπ.

Γεια σου ~ ~ ~

yjkwon57 έγραψε:

Γεια rajesh.Νομίζω ότι δεν υπάρχουν ακριβή κριτήρια για τον σκοπό αυτό.
Αλλά, νομίζω ότι οι διαστάσεις σε σχέση με το μήκος κύματος του σήματος είναι σημαντικές.
Σε IC σχεδιασμό, τις διαστάσεις των στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης συρμάτων είναι σχετικά μικρές, έτσι, η γραμμή μεταφοράς ισχύος δεν θα συμβεί Αν δεν τα καλώδια σύνδεσης είναι μεγάλο σε σχέση με το μήκος κύματος του σήματος που πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Όμως, η off-chip συστατικά του είναι πολύ μεγάλη σε σύγκριση με το on-chip συστατικά.
Έτσι, αν η συχνότητα του σήματος είναι υψηλή, τότε, θα σας δώσουν τη εμπέδηση κυκλωμάτων που ταιριάζουν με το I / O καρφίτσες έξω από το τσιπ.Γεια σου ~ ~ ~

Ένα αποτέλεσμα είναι η καθυστέρηση στην σήματα.Ένα άλλο αποτέλεσμα είναι οι αντανακλάσεις που παράγουν ήχο.
Διαβίβαση line ενέργειες (Προβληματισμός) αρχίζουν να αποκτούν σημασία όταν η μετ 'επιστροφής είναι συγκρίσιμη με καθυστέρηση ανόδου και της πτώσης φορές.
Οι επιπτώσεις αυτές έχουν μετριαστεί με απολήξεις στις γραμμές: θα πρέπει να είναι φορτωμένο με τη χαρακτηριστική αντίσταση της γραμμής μεταφοράς, προκειμένου να αποφεύγονται οι αντανακλάσεις.
TTL λογική
της ΕΑΘ σχέδια έχουν μια εσωτερική δίοδος που μειώνει τον ήχο.
Χαιρετισμοί

Z

Γεια σου, rajesh13.

Η γραμμή μεταφοράς αποτελέσματα πάντα συμβαίνει ακόμα και για τα άτομα με χαμηλή συχνότητα περιπτώσεις, αν και δεν χρειάζεται να ανιχνεύουν τις επιπτώσεις.
Ο λόγος για τις συνέπειες είναι η ύπαρξη των παρασιτικών και επαγωγές capacitances.Οι παρασιτικές συνιστώσες επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως τις ιδιότητες των υλικών, η συνιστώσα σχήματα, τις φυσικές σχέσεις με τη σχεδόν από συστατικά, κ.λπ.
Έτσι, δεν μπορώ να πω την ακριβή απάντηση στο ερώτημά σας.Και το reuirements να ανεχθούν αυτό το αποτέλεσμα εξαρτάται από την apllication προδιαγραφές του έργου σας.
Αλλά, εγώ woould ήθελε να δείξει ότι είναι μία εικόνα που λαμβάνεται από μια σύντομη προσομοίωση.Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να το ποσοστό δημοσιεύτηκε.Αν θέλετε να δείτε την εικόνα,
πες μου το e-mail σας ή σε οποιοδήποτε URL όπου μπορώ να το ανεβάσουμε.Στη γραμμή μεταφοράς, η αντίσταση που ταιριάζουν είναι πολύ σημαντικό, κατ 'αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι ο προβληματισμός είναι συντελεστής που πρέπει να διερευνηθεί ώστε να λάβετε την απάντηση στο ερώτημά σας.
Accoding στην τιμή (sorry), όσο μεγαλύτερη είναι η αξία του παρασιτικές συνιστώσες του, η lager το ποσό της αντανακλάται σήματος, δηλαδή, το μικρότερο από το κύκλωμα λειτουργίας απόδοση.Εάν έχετε την relavant τιμές των παραμέτρων, τότε, μπορείτε να προσδιορίσετε τη συχνότητα με την οποία η γραμμή μεταφοράς ενέργεια γίνεται εμφανής.
Από αυτές τις παραμέτρους, είναι δύσκολο να μετρηθεί, χρησιμοποιούν ορισμένες τυπικές παραμέτρους, έτσι, θα εξετάσει το ποσό του περιθωρίου ασφαλείας για την ασφάλεια.

Αντίο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back