γραμμής μεταφοράς Τεύχος (422 έναντι CAT5)

C

cwrasmussen

Guest
Είμαι επικοινωνούν χρησιμοποιώντας RS422 πάνω CAT5 σε πολύ χαμηλή ταχύτητα baud (4800bps), αλλά έχω τρομερό θόρυβο αν χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο πολύ περισσότερο από 3 ή 4 πόδια.Νομίζω ότι ο λόγος για αυτό είναι ότι η διαφορά δεν είναι ζεύγη καρφώθηκε να συστραμμένοι ζεύγη στο καλώδιο που προκαλούν χωρητικότητα θέματα.

Πρόκειται για μια περιφερειακή είμαι σχεδιασμό για ένα σύστημα που έχει ήδη διαμορφωθεί με αυτές τις λανθασμένες pinouts, οπότε δεν μπορώ να αλλάξω αυτές.Επίσης,
έχω κάνει τόσα πολλά από αυτά, ότι τα καλώδια είναι έθιμο από την ερώτηση.

Έχω ήδη δοκιμάσει διάφορες μεθόδους που θα βοηθήσουν τη λήξη κάπως, αλλά δεν είναι πολλά.Τυχόν ιδέες για τον τρόπο προσέγγισης αυτού του προβλήματος για τις απομακρυσμένες
από την πλευρά
του, πέρα από τη λήξη, χρησιμοποιώντας αντιστάσεις;

Αν εσείς χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πες μου.Εκτιμώ τη βοήθεια!ευχαριστώ

Έχετε εξέτασε τα επίπεδα για τα σήματα σας απομακρυσμένες (ιδανικά με έναν παλμογράφο);Ίσως θα πρέπει λήξη συν έναν ενισχυτή και αν ο δέκτης δεν είναι οδήγησης του καλωδίου με την κατάλληλη τάση να ξεπεράσει την καλωδιακή απώλειες.

CAT-5 καλώδιο πρέπει να είναι αρκετά καλό για την RS-422 για αρκετές εκατοντάδες μέτρα ..
Προσπαθήστε να συνδεθείτε μεροληψία και λήξη αντιστάσεις στα δύο δέκτες (βλέπε παρακάτω εικόνα) ..

Χαιρετισμοί,
IanP
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

IanP, θα βοηθήσει για biasing αντιστάσεις του πομπού και όχι ο παραλήπτης;Έχω δει παραδείγματα biasing αυτές τις δύο γραμμές του πομπού και του δέκτη.Η περιφερική λαμβάνει μόνο ωραία, αλλά ο δέκτης από την άλλη του σκάφους δεν μπορεί να αλλάξει σε αυτό το σημείο.

kmr, θα ρίξω μια ματιά σε αυτά τα επίπεδα σήματος.Έχω εξεταστεί εν συντομία, αλλά δεδομένου ότι δεν έχω που εργάζονται για τη συντομότερη καλώδιο (πριν Προσπάθησα πλέον μήκη).Είμαι χρησιμοποιώντας το MC3487 τσιπ όπως μου MC3486 ως πομπός και δέκτης μου με προαιρετική 100 ohm παράλληλα καταγγελία μέσω jumper.Ενεργοποίηση της καταγγελίας και να σβήνουν δεν κάνει μεγάλη διαφορά.Θα εξετάσουμε σε έναν ενισχυτή.Είχα την εντύπωση ότι το 3487 θα ήταν αρκετή, αλλά καλό σημείο, ίσως εκεί είναι το θέμα.Προστέθηκε μετά από 4 ώρες 19 λεπτά:Λοιπόν, ευχαριστώ όλους για
τη βοήθεια του, αλλά στην πραγματικότητα εγώ κατάλαβα το πρόβλημα.Απλά είχε διακοπεί την εξουσία σύμφωνα με το 3487.Περίεργο πράγμα είναι ότι εξακολουθεί να εργαστεί χωρίς εξουσία στις 3 πόδια καλώδιο.Α, μα κατάλαβα αυτό.

Χαίρομαι που ακούω ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back