C
cwrasmussen
Guest
Είμαι επικοινωνούν χρησιμοποιώντας RS422 πάνω CAT5 σε πολύ χαμηλή ταχύτητα baud (4800bps), αλλά έχω τρομερό θόρυβο αν χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο πολύ περισσότερο από 3 ή 4 πόδια.Νομίζω ότι ο λόγος για αυτό είναι ότι η διαφορά δεν είναι ζεύγη καρφώθηκε να συστραμμένοι ζεύγη στο καλώδιο που προκαλούν χωρητικότητα θέματα.
Πρόκειται για μια περιφερειακή είμαι σχεδιασμό για ένα σύστημα που έχει ήδη διαμορφωθεί με αυτές τις λανθασμένες pinouts, οπότε δεν μπορώ να αλλάξω αυτές.Επίσης,
έχω κάνει τόσα πολλά από αυτά, ότι τα καλώδια είναι έθιμο από την ερώτηση.
Έχω ήδη δοκιμάσει διάφορες μεθόδους που θα βοηθήσουν τη λήξη κάπως, αλλά δεν είναι πολλά.Τυχόν ιδέες για τον τρόπο προσέγγισης αυτού του προβλήματος για τις απομακρυσμένες
από την πλευρά
του, πέρα από τη λήξη, χρησιμοποιώντας αντιστάσεις;
Αν εσείς χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πες μου.Εκτιμώ τη βοήθεια!ευχαριστώ
Πρόκειται για μια περιφερειακή είμαι σχεδιασμό για ένα σύστημα που έχει ήδη διαμορφωθεί με αυτές τις λανθασμένες pinouts, οπότε δεν μπορώ να αλλάξω αυτές.Επίσης,
έχω κάνει τόσα πολλά από αυτά, ότι τα καλώδια είναι έθιμο από την ερώτηση.
Έχω ήδη δοκιμάσει διάφορες μεθόδους που θα βοηθήσουν τη λήξη κάπως, αλλά δεν είναι πολλά.Τυχόν ιδέες για τον τρόπο προσέγγισης αυτού του προβλήματος για τις απομακρυσμένες
από την πλευρά
του, πέρα από τη λήξη, χρησιμοποιώντας αντιστάσεις;
Αν εσείς χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες πες μου.Εκτιμώ τη βοήθεια!ευχαριστώ