για alterastratix 2 μπορούμε να κάνουμε αυτό

G

Guest

Guest
γεια
im χρησιμοποιώντας stratix altera 2 FPGA οποία έχει 4 ενισχυμένη plls και 8 ταχύτερη plls.
μπορώ εγώ με τη χρήση αυτής FPGA Μπορώ να δημιουργήσω 980 Msps ρολόι χρησιμοποιώντας 2 ρολόι αναφοράς MHz
(sorry μπορεί να τους τεχνικούς όρους μπορεί να είναι λάθος διότι im νέα για FPGA κωδικοποίησης και εγώ πρέπει να σχεδιάσουν DQPSK διαμορφωτή να πάρετε αν τα 240 MHz με την απόδοση για την ΕΑΒ, μία διευκρίνιση αμφιβολία μου και να με βοηθήσει)

σε ευχαριστώ

Εάν ρολόι συμβολή σας είναι μόνο 2 MHz νομίζω ότι θα έχετε κάποια throuble το καθιστούν ως εισροές στην PLL.
Όλα τα PLL έχει εύρος ζώνης πέρα από το όριο της που δεν εργάζονται.
Δεν είμαι χρήστης του ενός από Stratix 2 (θα πρέπει να ελέγξετε την ιστοσελίδα Altera), αλλά συνήθως δεν είναι υπό 16MHz.
Επιπλέον μπορείτε να εξετάζει το ενδεχόμενο εισόδου ενός FPGA με ταχύτερη CLK expecially αν πρέπει να αυξήσουν τη συχνότητα τόσο υψηλή.

Επιπλέον 980Msps = 980 Mega δείγμα ανά δευτερόλεπτο, αλλά νομίζω ότι σημαίνει κάτι διαφορετικό.
Εννοώ 1MSPS = 10 ^ 6 κάθε 1MHz CLK.

Stratic ΙΙ PLL υποστηρίζει ρολόι εισόδου στο 2 MHz.980 MHz VCO συχνότητα θα είναι διαθέσιμη μόνο με τη γρηγορότερη ταχύτητα βαθμό, αλλά η τακτική πυρήνα λογική δεν μπορεί να λειτουργήσει κατά την εν λόγω συχνότητα.Υπάρχουν ωστόσο άλλες τεχνικές, όπως το συνδυασμό φάση μετατοπίστηκε ρολόγια, με διπλή-μητρώα ακμή ή εξειδικευμένο υλικό Serializer.240 MHz DQPSK πρέπει να είναι δυνατόν έτσι κι αλλιώς.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back