για τη σταθερή κύκλωμα προκατάληψη GM;

A

abcyin

Guest
Γεια σου, όλα είναι κανείς εκεί που πήραν τη χρήση του σταθερού ciruit προκατάληψη GM από το βιβλίο του Razavi σε ένα τσιπ, Και είναι κάποιο πρόβλημα με αυτό το κύκλωμα, αν αυτό το κύκλωμα που χρησιμοποιείται σε ένα τσιπ IC εκεί, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τότε τι θα πρέπει να να δοθεί προσοχή στην; Thx εκ των προτέρων!

Νομίζω ΟΔΣ τρέχουσα αντιστοίχιση πηγή και on-chip διακύμανσης της διαδικασίας αντίστασης είναι σημαντικό

το κύκλωμα είναι απλό και το u μπορεί να το χρησιμοποιήσει, το κύκλωμα αυτό χρειάζεται προσοχή coz η GM εξαρτάται από την έρευνα, έτσι το u πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αντίσταση τσιπ μακριά για να πάρει την ακρίβεια τα στοιχήματα που έχω δει πολλά από τα τσιπ χρησιμοποιούν 2 ή 3 εξωτερικές αντιστάσεις για μεροληψία διαφορετικά μπλοκ, και η απόδοση είναι καλή khouly

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά κυκλώματα χαρτί για τη σταθερή της GM στο πρότυπο IEEE ΕΣΕ. Στο Thmos.Lee βιβλίο, υπάρχει ένα πρακτικό κύκλωμα για τη συνεχή προκατάληψη gm.

[Quote = markjiang] Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά κυκλώματα χαρτί για τη σταθερή της GM στο πρότυπο IEEE ΕΣΕ. Στο Thmos.Lee βιβλίο, υπάρχει ένα πρακτικό κύκλωμα για τη συνεχή gm προκατάληψη. [/Quote] Γεια σου, όμως δεν μπορώ να βρω ένα έγγραφο από ΙΕΕΕ, εγώ ακόμη νόμιζα ότι ήταν λόγω της απλότητάς του, κανείς δεν θα επικεντρωθεί σε αυτό το ένα ολόκληρο έγγραφο. έτσι ίσως μπορείτε να μοιραστείτε ένα έγγραφο όπως αυτό με εμένα, THX πολύ!

Τρόπος μου να καταβάλλουμε συνεχείς GM GM κάνει ως επί το πλείστον αφορούν στην αντίσταση, στη συνέχεια, κάνοντας πολύ καλή αντοχή GM πήρα αρκετά καλή. Το τσιπ είναι ΟΚ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back