για τη βοήθειά σας: 1 / 4 (ποσοστό code) turbo κωδικό

F

fielix

Guest
Το ποσοστό κωδικό (= 1 / 4) μπορούν να ληφθούν από τον κωδικό της μητέρας (= 1 / 3) από repetiton. Υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να implemente τη διαδικασία; Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Γεια σας ερώτηση δεν είναι σαφής, αλλά αν το έργο u με turbo κώδικες, νομίζω u μπορεί να προσθέσει 1 ακόμη interleaver και συνελικτικοί κωδικοποιητή. αλλά αν η ερώτησή σας είναι γενική, νομίζω ότι μπορείτε να επαναλάβετε κάποια κομμάτια για να μειώσετε το ποσοστό σας και την αύξηση της ΚΑΚ. αλλά δεν είναι κοινή.

Λυπάμαι, αλλά είμαι ένας αρχάριος στο turbo κώδικα. Αυτό που εννοώ είναι πώς να πάρει χαμηλό ποσοστό turbo κώδικα σαν ένα τέταρτο ποσοστό κώδικα σε ένα κοινό τρόπο. Μόνο προσθέστε 1 ακόμα interleaver και συνελικτικοί κωδικοποιητή, είναι σωστό; Σας ευχαριστώ πολύ!

Γεια σου ναι, u μπορεί να προσθέσει 1 ακόμη interleaver και κωδικοποιητή.

Περαιτέρω σε ό, τι έχετε όλα τα συζητάμε .... Υποθέτω ότι μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναλάβετε τον κωδικό ισοτιμία ..... έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια άλλη interleaver / deinterleaver και κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή. Αυτό που εννοώ είναι ..... ας πούμε φωτεινότητά σας για t1 ο χρόνος είναι Ι1 P2 P1 .... και όχι μόνο τη μετάδοση αυτών των τριών κωδικοποιημένα bits ..... Σας επαναλαμβάνω και πάλι ένα από τα bit ισοτιμίας και να γίνει ... .. I1 P2 P1 P2 ..... ως εκ τούτου, μπορείτε να ληφθεί η κωδικοποίηση ποσοστό 1/4.......however, σε αποκωδικοποιητή σας ...... θα κάνουν χρήση αυτών των τριών bits ισοτιμίας ann Επίσης, λίγο .... πληροφορίες για την αποκωδικοποίηση και την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των εξωγενών των άλλων ............

Αλλά το ερώτημα είναι πώς να αποκωδικοποιήσουν I1 P2 P1 P2 σε σύγκριση με την αποκωδικοποίηση των I1 P1, P2;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back