για βρόχο μέσα σε ένα βρόχο για

G

ghostridergr

Guest
Δεν επιτρέπεται σε VHDL; Αν όχι, πώς να την εφαρμόσουν;

Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα σχεδιασμού που επιχειρεί να εφαρμόσει; BigDog

[ΚΩΔΙΚΟΣ] αποθήκευση: για k σε 0 έως θ βρόχο μέσα: για l σε 0 έως ι sum_of_square_all βρόχο (ια, ιβ)

- Ούτε η σύνταξη του εσωτερικού, ούτε του εξωτερικού βρόχου είναι [Ι] επιτρέπεται [/i] σε VHDL διότι το εύρος επανάληψης θα πρέπει να είναι μια σταθερή έκφραση. - Μπορεί να γίνει όμως σε VHDL κάνοντας μια παράκαμψη. Εκτελέστε την επανάληψη πάνω από το μέγιστο εύρος και η χρήση μιας εντολής if για να επιλέξετε το πραγματικό εύρος. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε μια ένθετη βρόχο. Εκτός από το πρόβλημα σύνταξη, θα πρέπει να θεωρούν ότι ένα βρόχο for σε VHDL είναι μια μέθοδος για την κατασκευή παράλληλη λογική, δεν παράγει μια ακολουθία του χρόνου. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στα όρια των πόρων που διαθέτεται από τη χρήση του με τον τρόπο που το κάνετε.

[Quote = FVM? 1010675] - Ούτε η σύνταξη του εσωτερικού, ούτε του εξωτερικού βρόχου είναι [Ι] επιτρέπεται [/i] σε VHDL διότι το εύρος επανάληψης θα πρέπει να είναι μια σταθερή έκφραση. - Μπορεί να γίνει όμως σε VHDL κάνοντας μια παράκαμψη. Εκτελέστε την επανάληψη πάνω από το μέγιστο εύρος και η χρήση μιας εντολής if για να επιλέξετε το πραγματικό εύρος. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε μια ένθετη βρόχο. Εκτός από το πρόβλημα σύνταξη, θα πρέπει να θεωρούν ότι ένα βρόχο for σε VHDL είναι μια μέθοδος για την κατασκευή παράλληλη λογική, δεν παράγει μια ακολουθία του χρόνου. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στα όρια των πόρων που διαθέτεται από τη χρήση του με τον τρόπο που το κάνετε. [/Quote] Λοιπόν, τι έχεις να προτείνεις να κάνω; Αυτό που θέλω είναι να καλύψει αυτό το 2D-πίνακα με τα αποτελέσματα από την κλήση της συνάρτησης μου ..

Χρησιμοποιήστε ένα κατασκεύασμα όπως [ΚΩΔΙΚΟΣ] για k = 0 έως MAX_RANGE βρόχο για l = 0 έως MAX_RANGE βρόχο αν k

Αν αυτό είναι synthesisable κώδικα, θα πάμε γι 'αυτό όλο το λάθος τρόπο. Κάθε πίνακας είναι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια ανάμνηση, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο 1 στοιχείο του πίνακα ανά κύκλο ρολογιού. Θα πρέπει να σκεφτούμε από την άποψη των πρωτόγονων - η μνήμη έχει μόνο 1 είσοδο και μία διεύθυνση στοιχεία μέσα και έξω.

[Quote = TrickyDicky? 1010693] Ο περιορισμός αυτός ισχύει μόνο για synthesisable κώδικα, μπορείτε να το κάνετε όσο θέλετε testbenches (τακτικά και εγώ να κάνω για να πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς χρόνοι αναμονής μεταξύ των δεδομένων εισόδου, και τυχαία μήκη έκρηξη). Εάν αυτό είναι synthesisable κώδικα, θα πάμε για όλα με λάθος τρόπο. Κάθε πίνακας είναι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια ανάμνηση, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο 1 στοιχείο του πίνακα ανά κύκλο ρολογιού. Θα πρέπει να σκεφτούμε από την άποψη των πρωτόγονων - η μνήμη έχει μόνο 1 είσοδο και μία διεύθυνση στοιχεία μέσα και έξω [/quote] Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, είναι πραγματικά χρήσιμες για μένα ότι είμαι λίγο αρχάριος λίγο..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back