για αντισταθμίσει την ακύρωση σε συγκριτικό

I

icfb

Guest
τον τρόπο εφαρμογής αντισταθμίσει cancellling στο συγκριτικό ή AMP; Ο καθένας έχει μερικά καλά κυκλώματα; ευχαριστώ!

XXI wiek przyniósł nam wiele przydatnych urządzeń, bez których dziś nie wyobrażamy sobie życia. Jednym z najbardziej docenianych jest telefon komórkowy, który na przestrzeni wieloletnich zmian, stał się wielofunkcyjnym smartfonem. Jego funkcja jest bardzo zbliżona do tej jaką pełni komputer.

Read more...

8), μπορείτε να περικόψετε το αντισταθμίσει χρησιμοποιώντας ένα ποτενσιόμετρο από την καρφίτσα OFSET. που OP AMP είναι το u χρησιμοποιώντας

Γεια σας, δείτε αυτό το σημείωμα app από το ρητό: h ** p: / / www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/803 * = t

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψιλοκομμένο μέθοδο για να ακυρώσετε την offset

μπορείτε να ανατρέξετε στην αρχή Razavi της μετατροπής των δεδομένων. Υπάρχουν κάτι για offset ακύρωσης.

γεια Sunking, πώς να χρησιμοποιείτε ψιλοκομμένο μέθοδο; Παρακαλώ πείτε μου. ευχαριστώ [quote Sunking =] Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψιλοκομμένο μέθοδο για να ακυρώσετε την αντισταθμιστεί [/quote]

γεια piao, θα μπορούσατε να μου προσφέρει το αρχείο; ευχαριστώ [quote = piao] μπορείτε να ανατρέξετε στην αρχή Razavi της μετατροπής των δεδομένων. Υπάρχουν κάτι για offset ακύρωσης. [/quote]

[Quote = piao] μπορείτε να ανατρέξετε στην αρχή Razavi της μετατροπής των δεδομένων. Υπάρχουν κάτι για offset ακύρωσης. [/quote] μπορώ να βρω αυτό το βιβλίο σε αυτήν την περιοχή; ευχαριστώ:)

Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα κύκλωμα για να αυξήσετε ή να μειώσετε ρεύμα εξόδου από το στάδιο εξόδου από το βήμα σύγκρισης προς βήμα μέχρι το offset ακυρωθεί είναι. Στη συνέχεια, το κύκλωμα έκαψαν μερικά φρέζες κοπής κελί για να καταγράφει το αποτέλεσμα.

Γεια σου, έχω ξέρω ένα καλό δίκτυο ότι "h ** p: / / www.edacafe.com" τότε μπορείτε να ψάξετε για ελικόπτερο, μια διατριβή θα σας δώσει πολλές γνώσεις σχετικά με αυτό. Ή IEEE θα σας βοηθήσει. Με ενδιαφέρει, επίσης με ελικόπτερο. ^ ^ $

μπορείτε να downlaod αυτό το βιβλίο από Razavi την ενότητα ebook σε αυτό το EDAboard.

να χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή ελικόπτερο ή να δείτε τη σελίδα 464 της CMOS Analog Circuit Design by PEAllen και Holberg.

κοπής ή SC είναι πολύ ευρεία χρήση μεθόδων σε offset ακύρωσης, και την εκ των δύο metods είναι δυναμικές. Υπάρχει κάποια άλλη μέθοδο offset ακύρωσης εκεί; Τώρα είμαι προσπαθεί αντιστάθμιση μέθοδο ακύρωση χωρίς πυκνωτή. Δοκίμασα πολλές μεθόδους, αλλά ήταν πολύ ασταθής.

μπορούν να σας βάλουν μια εικόνα σε αυτήν την περιοχή;

Autozeroing τεχνικών για CDS σύγκρισης, CHS περίπου τελεστικών

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back