γιατί FDG901D (σ. οδηγός MOSFET) δεν μπορεί να οδηγήσει FDN360P mosfet

E

EDA_hg81

Guest
Προσπαθώ με Sparan 3 για τον έλεγχο FDG901D (είσοδος λογική είναι 3.3V CMOS) για την οδήγηση FDN360P. Γιατί δεν λειτουργεί; τι είναι οι πιθανοί λόγοι για αυτό; Ευχαριστίες

Μπορεί να σας δείξει σχηματικό σας και να περιγράψει ποια σήματα δεν λειτουργούν;

Η όλη ιδέα είναι δύναμη για την πραγματοποίηση και την απενεργοποίηση ακολουθία. Χρήση FDN360P ως διακόπτης συνδέοντας τη διαρροή και την πηγή της FDN360P να μεταφέρει 12V DC από την πηγή να στραγγίξει από FDN360P για την ενεργοποίηση μια άλλη μάρκα ισχύος. Όταν πατάω ένα κουμπί, FPGA πρόκειται να θέσει υψηλά (3.3V LVTTL) για την καρφίτσα λογική του FDG901D τότε FDG901D πρόκειται να ενεργοποιήσετε FDN360P με τον έλεγχο της πύλης του FDN360P. Έχω συνδέσει το VDD του FDG901D έως 12 V και τηρούνται περιστροφής κυμαινόμενο καρφίτσα. Το πρόβλημα είναι όταν όλο το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, η διαρροή του FDN360p είναι ήδη 12V, ακόμη και πριν από πατάω το κουμπί. Τι είναι οι πιθανοί λόγοι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. το παρακάτω είναι η διεύθυνση URL του σχηματικό: http://images.elektroda.net/70_1183047159.jpg

Αν το MOSFET είναι «ON», όπως λέτε, είναι τότε η πύλη της συσκευής διαθέτει αρκετή τάση σήμερα για να το ενεργοποιήσετε. Έχετε εξετάσει την αλλαγή στα χαρακτηριστικά του MOSFET που χρησιμοποιείτε για να δείτε αν αυτά είναι συμβατά με την έξοδο του οδηγού, όπως έχετε ρυθμιστεί. Μπορεί να χρειαστεί να ελέγξει την dv / dt του οδηγού, αντί να την αφήσουμε να επιπλέουν. E

Είμαι πολύ νέος για να αναλογικό πράγματα. Έλεγξα μόνο Πύλη τάσης κατωφλίου. Θα σας αφήσει να γνωρίζουν ποιες άλλες Ηλεκτρικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγξετε; Ευχαριστώ.

Γεια σου, για την FDG901D η τάση τροφοδοσίας max είναι μόνο 10V. Στο σχηματικό σας ότι χρησιμοποιείτε 12V. Ίσως αυτό να είναι ένα λάθος στο σχέδιό σας ή το τσιπ είναι allready φύγει. Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν είστε χρησιμοποιώντας ένα συνηθισμένο τρανζίστορ και κάποιες αντιστάσεις εκεί; Αν είναι θέμα του χώρου που θα μπορούσε να έχει μια ματιά στα αντίσταση εξοπλισμένα τρανζίστορ όπως το PDTC115ET. Επίσης, για την FET, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τύπο, να είναι προσεκτικοί. Μερικά πρόσφατα Fairch. FET έχουν ένα μέγιστο. GS τάση 7V. Υπέρβαση αυτή η τάση μπορεί να Distroy FET σας. Regards

Ως εφευρέτης (y) πρότεινε, η παροχή 12V μπορεί να έχει καταστραφεί το FDG901D από την υπέρβαση απόλυτη μέγιστη βαθμολογία του VDD από 10V. Βλέπε σελίδα 1 του φύλλου δεδομένων. Υποθέτοντας ότι το τσιπ επέζησε, τότε ίσως θα μετρούν 12V στην έξοδο απλώς και μόνο επειδή η παραγωγή δεν έχει φορτίο, και το τρανζίστορ έχει μια μικρή ποσότητα της διαρροής όταν "off". Προσπαθήστε σύνδεση ενός φορτίου, όπως ένα 1K ohm αντίσταση από τη διαρροή στο έδαφος. Αν αυτό δεν βοηθήσει, τότε τι τάσεις εσείς μετρούν στην πύλη τρανζίστορ, όταν το σήμα FPGA ανάβει και σβήνει;

Μπορεί να έχετε δίκιο. Έχω παρατηρήσει αυτό, Από το τροφοδοτικό Είμαι χρησιμοποιώντας μόνο μπορεί να μου δώσει 12 V και θέλω να πάρω ευκαιρία. Ευχαριστώ όλες τις προτάσεις σας. Έχω να το αλλάξετε σε 10 V για να προσπαθήσετε ξανά. Έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 ώρα 7 λεπτά: [/color] [/size] Έχω δοκιμαστεί αυτό το κύκλωμα με είσοδο 10V. Έχω επίσης ανακαλύψει ότι η Λογική Min υψηλή τάση εισόδου του FDG901D είναι το 75% του VDD, αυτό σημαίνει ότι η είσοδος είναι λογική τουλάχιστον 7.5V. Έχω χρησιμοποιήσει δύο τροφοδοτικά για να ορίσετε δύο απαιτούμενες τάσεις. Τα ακόλουθα είναι τα αποτελέσματα. Όταν η λογική ισχύς εισόδου είναι απενεργοποιημένη: η έξοδος αποστράγγισης του FDN360P είναι 10V η τάση της πύλης είναι 10V Όταν η λογική ισχύς εισόδου είναι (8 mS ανάγκη να είναι σταθερό): η έξοδος της αποχέτευσης είναι FDN360P 0V η τάση της πύλης είναι 0V δεν βρήκα καμία απαίτηση για την είσοδο λογική αύξηση του χρόνου. Φαίνεται FDN360P λειτουργεί, αλλά όχι σωστά. Αλλά κάθε τρόπο εισόδου 7,5 V λογική δεν είναι κατάλληλο για FPGA, μπορείτε να με βοηθήσετε να βρούμε ένα κανάλι P οδηγός MOSFET που μπορεί να δεχτεί 3.3V λογική και μπορεί να ανεχθεί 12V ισχύς εισόδου; Ευχαριστώ.

Γεια σου, όπως εγώ δημοσιεύτηκε πριν. Ρίξτε μια ματιά σε τρανζίστορ είναι εξοπλισμένα αντίσταση. Για κύκλωμα σας, ένα PDTC115ET θα είναι μια χαρά. Παρακάτω είναι μία σχηματική. R23 είναι 220Κ. Σημειώστε ότι οι αντιστάσεις στο εσωτερικό του RET (PDTC114ET) σε αυτό το κύκλωμα δεν είναι 100K 100K +, όπως το PDTC115ET. Και πράγματι το μέγιστο. Αξιολόγηση της προσφοράς FDG901 είναι 10V. Αλλά 10V ποτέ δεν θα φτάσει ψηλά λογική με 3.3V δίσκο. Είναι υποτίθεται ότι πρέπει να εργάζονται μεταξύ 2,7 και 6V.

Σας ευχαριστώ πολύ για να σας βοηθήσει. Πάω να προσπαθήσω την επόμενη εβδομάδα. έχουν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο.

Hey εφευρέτης (y), αυτή τη στιγμή το κύκλωμα λειτουργεί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Χαίρομαι που το ακούω αυτό. Ευχαριστίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back