γιατί δεν θεωρούμε σχετικά με την καθυστέρηση της ομάδας στο αναλογική σχεδιασμό;

ώστε η φάση παραμένει σταθερά πάνω από το στενό φάσμα συχνοτήτων Ραδιόφωνο του ενδιαφέροντος αντί της γραμμικής decrement όπως στην περίπτωση τακτικής.μπορεί το 3-συχνότητα db να είναι μικρότερο από αυτό το συγκρότημα και θα εισαγάγει μηδενικό στην ζώνη των ραδιοσυχνοτήτων, όπου μου ψέματα.

μπορεί να είναι το γράφημα, όπως αυτό που έχω συνημμένο
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

ευχαριστώ για σας που μου δίνετε συμβουλές.

venkateshr έγραψε:
Παράθεση:

στην κανονική αναλογική σχεδιασμό της does'nt καθυστέρηση έρχονται σε εικόνα και σε RF θα πρέπει να εξετάσουμε σε καθυστέρηση ως ομάδα σχεδιασμού RF είναι σε range.so Ghz θα δείτε κάποια παραμόρφωση (λάθος μήνυμα).

Καθορισμός καθυστέρηση ομάδα για μια συσκευή δεν είναι τίποτα, αλλά δίνει ένα μέτρο της γραμμικότητας της φάσης των χαρακτηριστικών της.Σε RF όπου ζώνη συχνοτήτων είναι περιορισμένο ως επί το πλείστον από relativelly στενό φίλτρο bandpass η γραμμικότητα του σταδίου είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.Έτσι, η καθυστέρηση της ομάδας έχει καθοριστεί.Είναι πιο εύκολο να αποζημιώσει χαρακτηριστική φάση κατά τη διάρκεια μιας καθυστέρηση ομάδα από επικλινή ευθεία γραμμή.
Και τι εννοείτε με την αναλογική σχεδιασμού.RF είναι αναλογικά πολύ.

και η ταχύτητα είναι ο λόγος.θα πρέπει να πάμε για μέγιστη επίπεδη απόκριση να πάρει καθυστέρηση (παροδική)-bandwidth (κθ) ισορροπία.αν υπάρχει κορυφωθεί u μπορεί να έχουν καλύτερη σωματικού βάρους, αλλά η καθυστέρηση θα είναι πάνω από το κύκλωμα δεν το κορυφώθηκε.
στην κανονική αναλογική σχεδιασμό της does'nt καθυστέρηση έρχονται σε εικόνα και σε RF θα πρέπει να εξετάσουμε σε καθυστέρηση ως ομάδα σχεδιασμού RF είναι σε range.so Ghz θα δείτε κάποια παραμόρφωση (λάθος μήνυμα). Δεν είμαι 100% σίγουροι. Διορθώστε με αν Είμαι λάθος.

αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή.
Νομίζω ότι είναι σημαντικό για το κύκλωμα επικοινωνίας.

G

gunner_fan

Guest
Στο σχεδιασμό RF, υπάρχει μια προδιαγραφή καθυστέρηση ομάδα.

comes out.

Αν η καθυστέρηση είναι διαφορετική σε διαφορετικές συνιστώσα συχνότητας, μια σοβαρή στρέβλωση κύμα όνομα όπως Στρέβλωση Φάση
βγαίνει.
Στην αναλογική σχεδιασμός, η στρέβλωση αυτή υφίσταται επίσης.Αλλά είναι παραμελημένες όπως ξέρω.Τουλάχιστον, δεν θεωρείται σε Gray, Allen και βιβλία Razavie του.

γιατί;γιατί δεν θεωρούμε για τέτοια στρέβλωση στην αναλογική σχεδιασμού;
Ελπίζω κάποιος να μου δώσει κάποιες συμβουλές.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back