γιατί αυτά τα τρανζίστορ είναι στην περιοχή αποκοπής;

W

wjxcom

Guest
Γεια σε όλους: να σχεδιάσω μια ClassAB εξόδου ΟΠΑ (μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο έγγραφο). Μετά την προσομοίωση εναλλασσόμενου ρεύματος, βρήκα ότι η MNA τρανζίστορ, ΜΝΒ, ΜΡΑ, η MPB είναι στην περιοχή αποκοπής! Δεν ξέρω γιατί αυτά τα τρανζίστορ είναι στην περιοχή αποκοπής; μπορεί να είναι το κύκλωμα CMFB δεν είναι σωστό; Βοήθησέ με, σε παρακαλώ. thanx! Το πλήρες σχηματικό και το netlist του ΟΠΑ μπορούν να βρεθούν στο συνημμένο: η balun.pdf μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσομοίωση AC? Η classab_output.pdf είναι η ΚΥΡΙΑ ΟΠΑ? ClassAB_OUTPUT_ac.pdf είναι το κύκλωμα που μπορεί να εκτελέσει την προσομοίωση εναλλασσόμενου ρεύματος. classab_output_ac.sp είναι το netlist που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση AC προσομοίωση? η cmfb_bias.pdf και cmfb_switch.pdf μπορεί διακομιστή ως το κύκλωμα CMFB? η csmc.lib είναι το αρχείο της βιβλιοθήκης του ΟΠΑ. η inv.pdf είναι ένας μετατροπέας, που χρησιμοποιείται στην προσομοίωση παροδική. η opa_bias_improve_2.pdf είναι το κύκλωμα προκατάληψη? Πρώτον, εκτελώ παροδική προσομοίωση, και να αποθηκεύσετε όλες τις σημείο λειτουργίας του κυκλώματος, τότε θα εκτελέσει AC ανάλυση και βρήκα το τρανζίστορ MNA, ΜΝΒ, ΜΡΑ, η MPB είναι στην περιοχή αποκοπής. Είναι τόσο περίεργο!

Γεια σε όλους: κανένας δεν μπορεί να ξέρει το λόγο; αυτό το κύκλωμα μπορεί να βρεθεί στο έγγραφο «Μια Compact Power-Αποτελεσματική 3 V CMOS σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές εισόδου / εξόδου Επιχειρησιακό Ενισχυτής για VLSI βιβλιοθήκες κυττάρων" και μπορώ να τροποποιήσω το κύκλωμα για την πλήρη διαφορική ΟΠΑ, όπως φαίνεται στο συνημμένο! Βοηθήστε με σας παρακαλώ, thanx!

Αγαπητοί Wjxcom, Εάν γνωρίζετε ποια τρανζίστορ είναι σε αποκοπής περιοχής, εσείς δεν μπορείτε ανάλυση λόγο του; Απλά αναλύει τις τρέχουσες και τάσης. Είναι πολύπλοκο να δείτε κύκλωμα σας, θα μπορείτε να επισυνάψετε το σε μορφή PDF; Καλή τύχη :) Φιλικά, Φίλιππος [quote = wjxcom] Γεια σε όλους: κανένας δεν μπορεί να ξέρει το λόγο; αυτό το κύκλωμα μπορεί να βρεθεί στο έγγραφο «Μια Compact Power-Αποτελεσματική 3 V CMOS σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές εισόδου / εξόδου Επιχειρησιακό Ενισχυτής για VLSI βιβλιοθήκες κυττάρων" και μπορώ να τροποποιήσω το κύκλωμα για την πλήρη διαφορική ΟΠΑ, όπως φαίνεται στο συνημμένο! Βοηθήστε με σας παρακαλώ, thanx! [/Quote]

Γεια philipwang: Δεν ξέρω γιατί αυτά τα τρανζίστορ είναι στην περιοχή αποκοπής. Παράλληλα, έχω ήδη επισυνάψετε το αρχείο σε μορφή pdf fromat, το όνομα αυτού του αρχείου είναι classab_output.pdf. thanx σας!

Για πλήρη σχεδιασμό διαφορική ΟΠΑ, ΕΣΝΧΙ είναι σημαντικό. Γενικά μιλάμε θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στα εξής: 1. ΕΣΝΧΙΠ εύρος ζώνης δεν θα πρέπει να περιορίσει το εύρος ζώνης κύριο ενισχυτή? 2. Πυκνωτών θα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά, αν πυκνωτής χρησιμοποιείται. Συμβουλές: Χρησιμοποιήστε το ιδανικό ΕΣΝΧΙ αντικατάσταση ΕΣΝΧΙ σας για να ελέγξετε αν το πρόβλημα προέρχεται από CMFB
Γεια σε όλους: κανένας δεν μπορεί να ξέρει το λόγο; αυτό το κύκλωμα μπορεί να βρεθεί στο έγγραφο «Μια Compact Power-Αποτελεσματική 3 V CMOS σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές εισόδου / εξόδου Επιχειρησιακό Ενισχυτής για VLSI βιβλιοθήκες κυττάρων" και μπορώ να τροποποιήσω το κύκλωμα για την πλήρη διαφορική ΟΠΑ, όπως φαίνεται στο συνημμένο! Βοηθήστε με σας παρακαλώ, thanx
[/quote] [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 11 λεπτά:! [/Color] [/size] Συγνώμη, δεν rar εκχύλισμα λογισμικού στον υπολογιστή μου από το λογισμικό ζήτημα πνευματικών δικαιωμάτων. Αχνό! [Quote = wjxcom] Γεια philipwang: Δεν ξέρω γιατί αυτά τα τρανζίστορ είναι στην περιοχή αποκοπής. Παράλληλα, έχω ήδη επισυνάψετε το αρχείο σε μορφή pdf fromat, το όνομα αυτού του αρχείου είναι classab_output.pdf. thanx σας! [/quote]

Γεια philipwang: μπορώ να χρησιμοποιήσω CMFB ιδανικό για την αντικατάσταση του διακόπτη κυκλώματος, χωρητικότητας CMFB. Μετά την προσομοίωση, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα με την CMFB ιδανικό δεν έχει καμία διαφορά με το αποτέλεσμα με τη χωρητικότητα-CMFB κυκλώματος. Πιστεύω λοιπόν ότι το κύκλωμα CMFB δεν έχει κανένα πρόβλημα! thanx σας!

Γεια σου, Wjixcom, Γενικά μιλούν class_AB ΟΠΑ χρησιμοποιείται ως buffer εξόδου, το χειριστεί κυρίως «μεγάλων» του σήματος, έτσι ώστε η ανάλυση στο πεδίο του χρόνου είναι πιο σημαντική από την AC. "Μικρό" ανάλυση του σήματος, είναι σωστό; Αυτά τα cut-off τρανζίστορ περιορίσει την αύξηση της εισόδου διαφορικών και ενισχυτή σοβαρά; Regards, [quote = wjxcom] Γεια philipwang: μπορώ να χρησιμοποιήσω ιδανικό CMFB να αντικαταστήσει το διακόπτη-χωρητικότητα κυκλώματος CMFB. Μετά την προσομοίωση, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα με την CMFB ιδανικό δεν έχει καμία διαφορά με το αποτέλεσμα με τη χωρητικότητα-CMFB κυκλώματος. Πιστεύω λοιπόν ότι το κύκλωμα CMFB δεν έχει κανένα πρόβλημα! thanx σας! [/quote]

Γεια philipwang: έχετε δίκιο! και αν αυτά τα τρανζίστορ είναι cut-off περιοχή, το κέρδος του ΟΠΑ είναι πολύ σοβαρά, λιγότερο από 1dB! thanx σας! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 5 ώρες 39 λεπτά: [/color] [/size] Το κύκλωμα αυτό με τρελαίνει! Νομίζω ότι σε σταθερή, το ρεύμα I = 40u μέσω Ε6 και Ε8 κατανέμεται μεταξύ της MPB και MNB, έτσι και η MPB ΜΝΒ μεταφέρει ένα ρεύμα ίσο με 20U. και η w / l ΜΝΒ είναι ίση με MB2? την ίδια, η w / l της MPB είναι ίση με MA3. Αλλά γιατί η MPB και η ΜΝΒ βρίσκονται στην περιοχή αποκοπής, ενώ MB2 και MA3 είναι στην περιοχή κορεσμού; Βοηθήστε με σας παρακαλώ, thanx!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back