V
vinodquilon
Guest
Εδώ είμαι παρουσιάζοντας πρώτη σοβαρή πρακτική εργασία μου σε Cadsoft Eagle με ένα πολύ απλό κύκλωμα. Δείτε το συνημμένο. Βοήθεια για τη βελτιστοποίηση της δουλειάς μου με την επισήμανση τυχόν λάθη (εάν έχουν) στη δουλειά μου. Χρησιμοποίησα το σχηματικό ως αναφορά σε συστατικά θέση. Θα χρησιμοποιηθεί για το πλάτος σύρμα 0,024 Είναι αρκετό για τη χάραξη; Τέσσερα καλώδια που από την πλευρά συνιστώσα. Αλλά αυτό είναι ένα όψεως. Γι 'αυτό και θα συνδέσει τέσσερις άμεσες καλώδια (χωρίς συγκόλληση), από την πλευρά συστατικό μεταξύ επιθυμητά σημεία. Μετά από διαδρομή auto (Preferred κατευθύνσεις 1 Top-N / A, 16 Bottom-*) τα τέσσερα καλώδια παραμένουν unrouted. Χειροκίνητη δρομολόγηση του στις κολλήσεις πλευρά είναι τόσο βαρετή, όπως των σημείων διέλευσης. Γι 'αυτό και διαδρομή χειροκίνητα μέσω πλευρά συνιστώσα. Αυτό είναι άλματα σύρμα. Μήπως είναι μια καλή πρακτική; Μήπως οποιαδήποτε ανάγκη για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση τυχόν πρόσθετα στρώματα στο συστατικό και κολλήσεις πλευρά; I καλωσορίζοντας εγκάρδια όλες τις απόψεις για τη βελτίωση των ικανοτήτων μου σε Eagle PCB κατασκευής.