βοηθήσει στη βελτιστοποίηση Cadsoft δουλειά μου Eagle

V

vinodquilon

Guest
Εδώ είμαι παρουσιάζοντας πρώτη σοβαρή πρακτική εργασία μου σε Cadsoft Eagle με ένα πολύ απλό κύκλωμα. Δείτε το συνημμένο. Βοήθεια για τη βελτιστοποίηση της δουλειάς μου με την επισήμανση τυχόν λάθη (εάν έχουν) στη δουλειά μου. Χρησιμοποίησα το σχηματικό ως αναφορά σε συστατικά θέση. Θα χρησιμοποιηθεί για το πλάτος σύρμα 0,024 Είναι αρκετό για τη χάραξη; Τέσσερα καλώδια που από την πλευρά συνιστώσα. Αλλά αυτό είναι ένα όψεως. Γι 'αυτό και θα συνδέσει τέσσερις άμεσες καλώδια (χωρίς συγκόλληση), από την πλευρά συστατικό μεταξύ επιθυμητά σημεία. Μετά από διαδρομή auto (Preferred κατευθύνσεις 1 Top-N / A, 16 Bottom-*) τα τέσσερα καλώδια παραμένουν unrouted. Χειροκίνητη δρομολόγηση του στις κολλήσεις πλευρά είναι τόσο βαρετή, όπως των σημείων διέλευσης. Γι 'αυτό και διαδρομή χειροκίνητα μέσω πλευρά συνιστώσα. Αυτό είναι άλματα σύρμα. Μήπως είναι μια καλή πρακτική; Μήπως οποιαδήποτε ανάγκη για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση τυχόν πρόσθετα στρώματα στο συστατικό και κολλήσεις πλευρά; I καλωσορίζοντας εγκάρδια όλες τις απόψεις για τη βελτίωση των ικανοτήτων μου σε Eagle PCB κατασκευής.

0.024 "= 0,6 χιλιοστών το οποίο είναι άφθονο αρκετά μεγάλη. Ακόμα και μια χαμηλής ποιότητας προμηθευτής PCB πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστεί 10 χιλ.. Αν θέλετε να autoroute ένα ενιαίο όψης PCB, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το ανώτερο στρώμα στο router και να ρυθμίσετε την κάτω πλευρά για να "* κατεύθυνση" - Νομίζω ότι έχω ήδη πει ότι νωρίτερα Θα πρέπει να είναι σε θέση να διαδρομή χωρίς συνδέσεις Ωστόσο, ICs σας είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους και 0.024 μπορεί να είναι πολύ μεγάλη για να κάνουμε ότι δεν έχει εξετάσει τις λεπτομέρειες... από το σχηματικό, αλλά έχει εκδοθεί, σε μια πολύ συγκεχυμένη τρόπο. Είναι φυσιολογικό να προσανατολίσει όλες τις συνιστώσες ίδιο γύρο τρόπο και να έχουν μια λογική ροή σήματος (συνήθως από αριστερά προς τα δεξιά). Επίσης, είναι σύνηθες να προσπαθήσουμε να βάλουμε θετική τάση παραπάνω αρνητικές τάσεις. Έχετε το ήμισυ των συστατικών περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και η ροή σήματος από το αριστερό κάτω μέρος, μέχρι την κορυφή & Bock κάτω πάλι. Έχετε NPN τρανζίστορ που μοιάζουν «ανάποδα», ακόμη και μετά την ενεργοποίηση του γύρου χαρτί για να Διαβάστε τους θρύλους. Keith.

Keith. [/Quote]. Sch και αρχεία. BRD δεν θα υποστηρίξει σε αυτό το φόρουμ. Διαφορετικά δεν μπορώ να τα συνδέσει, καθώς υπάρχει πολύ λείπει από το pdf διοικητικό συμβούλιο.

Δοκιμάστε zipping για πρώτη φορά. Keith.

[Quote = keith1200rs] Δοκιμάστε zipping για πρώτη φορά. Keith. [/Quote] Εδώ είναι ...

Δεν είχα πολύ χρόνο για να το δει κανείς, αλλά κινούνται τα συστατικά λίγο επιτρέπει στον autorouter για να πάρει μόνο ένα unrouted σύρμα. Στη δρομολόγηση PCB, με τη διάθεση των στοιχείων είναι πολύ σημαντική. I διαδρομή χειροκίνητα όλα σχεδόν τα συμβούλια μου και γενικά μέρος των στοιχείων και τον προσανατολισμό τους, με στόχο την χάραξη έτσι δεν καταλήγετε με απρόσιτος συστατικά ή κακό, πολύ κομμάτια. Με την ευκαιρία, το διοικητικό συμβούλιο και σχηματική είχαν διαφορετικά ονόματα. Υποθέτω ότι έχετε μετονομάσει τους ακριβώς όπως θα έπρεπε κανονικά το ίδιο όνομα. Keith.

Ξέχασα να αναφέρω - I αναδιάταξε τις σχηματικά με έναν τρόπο που νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε (για μένα τουλάχιστον:) Keith.

[Quote = keith1200rs] ξέχασα να αναφέρω - I αναδιάταξε τις σχηματικά με έναν τρόπο που νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να καταλάβουμε (για μένα τουλάχιστον:) Keith [/quote] καλά ευνοημένες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back