βοηθήσει να αίσθηση 220VAC με OPTOCOUPLER ...

A

aq_mishu

Guest
guys,
παρακαλώ βοηθήστε με την άποψη αυτή ...

Θέλω να χρησιμοποιήσετε mega8/32/128 (κάθε μία).Προγραμματισμός θα γίνει μέσω compiler Bascom.Και όλα τα περισσότερα από όλα τα κέντρα κράτησης θα πρέπει να χρησιμοποιείται για κάποια άλλη εργασία έτσι δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσετε αυτές ADC.Τώρα τι πρέπει να κάνω είναι, έχω την αίσθηση του ζωντανού 220AC και για την παρουσία του ότι, έχω να οδηγήσει ένα ρελέ, ας πούμε για την παρουσία του 220AC, η αναμετάδοση θα είναι μακριά.Ρελέ είναι η επαφή με μηχανοκίνητο πω 12VDC.Έτσι, προγραμματισμός μου είναι να χρησιμοποιήσετε OPTOCOUPLER για την ασφάλεια του MCU και θέλω να μάθω πρώτα τις καλωδιώσεις και επίσης ένα απόσπασμα του κώδικα για την ανίχνευση πω A.0, 220 παρουσία μέσα OPTOCOUPLER δίνει σήμα υψηλής A.0 μέσα παίρνει υψηλό και θα το νόημα και στη συνέχεια θα καθορίσει A.1 στην χαμηλή (και αντιστρόφως), έτσι OPTOCOUPLER στην Α1 θα είναι χαμηλή και η αναμετάδοση θα είναι ανοικτή.Παρακαλώ να με βοηθήσει ...

Mishu ~

Microsoft rozpoczął wysyłkę zaproszeń na konferencję prasową, która odbędzie się 20 maja bieżącego roku w Nowym Jorku o godzinie 11:00 czasu lokalnego (15:00 czasu polskiego). Na oficjalnym zaproszeniu widnieje logo marki Surface, a w imprezie weżmie udział szef Microsoftu - Satya Nadella. Biorąc pod uwagę dotychczasowe przecieki możemy się spodzie...

Read more...

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε MCT2E με μια δίοδο σε σειρά με το ανόδων και 33K 2watt αντίσταση στην καθόδου.Η άλλη πλευρά έχει το colletor και οι εκπομπές μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που χρειάζεστε.Καιρός Hi ή Χαμηλή ως παραγωγή.Καλή τύχη

u μπορεί να μου δώσει μια λεπτομέρεια με το απόσπασμα κώδικα για παράδειγμα basccom και επίσης ένα μικρό δείγμα σχηματικά πράγμα τύπο;;;παρακαλώ ....

Γειά,

Έχετε μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρχει νόημα 220v ή θέλετε να ποσοτικοποιηθούν οι intire τάσης με ADC σας;;

Αν θέλετε απλώς να ζήσουν την έννοια, η κύρια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα optoacupler και την αίσθηση της κύριας και της μηδενικής σταυρό πάρα πολύ.Χρησιμοποιώ αυτό INA ένα σχέδιο για να κάνει ένα ελεγχόμενο dimmer με μικροεπεξεργαστή.

Αν θέλετε να ποσοτικοποιηθούν όλες οι 220v μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το http://web4.lem.com/hq/en/component/option αισθητήρα, com_catalog / έργο, displaymodel / id, 90.27.19.000.0 /
αλλά είναι ακριβό.
Μπορείτε επίσης να διορθώσει την κύρια έννοια και με αυτό http://www.linear.com/pc/productDetail.jsp?navId=H0, Γ1, C1154, C1009, C1077, P60190
με κάποιες ελάχιστες αλλαγές.
Ή χρήση ενεργό τιμή να dc μετατροπέα.

Εάν καθορίσετε περισσότερο, μπορούμε να είμαστε πιο αντικειμενική.

Χαιρετισμοί

Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω λίγο περισσότερο, ...
Είμαι σχεδιάζει να προβεί σε IPS (Instant τροφοδοσία) (α εφεδρική ισχύς).Θα βασίζεται AVR.Το λένε mega32 θα τηρήσει πρώτα την πρίζα 220VAC.Εν τω μεταξύ, το ADC θα λάβει ανάγνωση (2 ADC στην περίπτωση αυτή για τη διαφορική V) για τρέχοντα χρέωση.Ο φορτιστής δεν είναι 3, αλλά το στάδιο 2 στάδιο.Μέχρι ένα ορισμένο τρέχουσα ροή, θα είναι μία τάση χρέωση, σημαίνει μία καρφίτσα είναι υψηλό σε swtich σε μια κατσαρόλα στο ρυθμιστή τάσης.και όταν το ρεύμα είναι χαμηλότερο από προκαθορισμένο σημείο, η καρφίτσα θα χαμηλή, truning την κατσαρόλα μακριά αλλά στροφή ενός πύλη inverter για άλλη κατσαρόλα με, μέσα επίπλευσης χρέωση.

Εν τω μεταξύ, δεδομένου ότι μια καρφίτσα συνεχώς τον έλεγχο μόνο η παρουσία 220VAC, μόλις 220 πηγαίνει μακριά, θα πάρει πω PD.0 χαμηλά (αυτό υποτίθεται ότι θα πάρει το υψηλό).Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα 220 και έτσι θα ανάψει ο μετατροπέας (από τη μία καρφίτσα, π.χ. PD.1 προς υψηλότερη).Εν τω μεταξύ, μια άλλη σειρά ADC (2 ADC πάλι) θα παρακολουθεί συνεχώς την παραγωγή ρεύματος για την ανίχνευση φορτίο κρίσιμο φορτίο και άνω και θα τις εκτυπώσετε στην οθόνη LCD, ενώ επίσης θα απενεργοποιήσετε το inverter, προειδοποίηση καμπάνες, κλπ κλπ.

Βασικά αυτό είναι που χρειάζομαι.Και για την ασφάλεια του MCU, είμαι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει οπτικο-ζεύκτες όπου χρειάζεται ποτέ.

Σημείωση: Στη χώρα μου, το Μπαγκλαντές, πολλά στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα έτσι έχω να χρησιμοποιούν κοινά εξαρτήματα για περίπου σε καμία περίπτωση ...
Mishu ~

Εάν έχετε AVR, θα πάρετε MCT2E που χρησιμοποιείται γενικά και δημοφιλές οπτικοηλεκτρονικών.Καλή τύχη

Αυτό ακούγεται σαν ένα σπιτικό εκρηκτική!

ΜΗΝ συνδέσετε την έξοδο inverter άμεσα με 220V εξόδου σας αν δεν κατανοούν πλήρως τον κίνδυνο.

Πρόβλημα 1.
Εάν η παρακολούθηση για να δούμε αν η 220V προέρχεται από τη συνήθη πηγή και η τροφοδοσία παράλληλα με την πηγή αυτή, αισθητήρα σας θα εντοπίσει τη δική σας τάση καθώς και τα εισερχόμενα έναν.

Πρόβλημα 2.
Σε περίπτωση έναρξης των δραστηριοτήτων της θα διατροφή όλο γειτονιά.

Πρόβλημα 3.
Σκεφτείτε τι συμβαίνει όταν η κύρια AC έχει αποκατασταθεί.Αν παράγουν 220V AC, τάση ανόδου σας θα είναι περίπου 1,4 φορές το RMS = περίπου 310V.Δεν την εισερχόμενη δύναμη δεν έχετε καμία αναφορά φάση για το κλείδωμα ώστε να inverter σας θα μπορούσε να είναι 180 μοίρες φάση θα στραφούν και παράγουν 310V προς την αντίθετη πολικότητα.Είστε τους συνδέουν άμεσα μαζί!Με όλα τα μέσα να το δοκιμάσετε, αλλά επιτρέψτε μου να μάθω γι 'αυτό μπορεί να είναι πολύ μακριά!

Σας θα πρέπει να εξετάσουμε μία από τις δύο λύσεις:

Μετατροπή κανονική AC σας σε χαμηλότερη τάση συνεχούς ρεύματος και να το χρησιμοποιήσετε για να χρεώνουν μια μπαταρία.Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη μπαταρία για να μετατρέψετε πίσω μέχρι 220V.Εάν η φόρτιση σταματά εξαιτίας ενός μπλακάουτ εξουσίας, η αποθηκευμένη ενέργεια αναλαμβάνει.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξοδο, ενώ η εισερχόμενη AC είναι παρούσα και η μπαταρία είναι float φόρτιση.

ή

Χρησιμοποιήστε ένα 2-πόλο, 2-ρελέ τρόπο, η εξουσία της σπείρας, από την επικείμενη 220V και χρησιμοποιήστε μία σειρά επαφών για να μεταβείτε έξοδο σας από την επόμενη 220V στην έξοδο του inverter σας.Αυτό θα εξασφαλίσει ότι είναι αδύνατον να συνδεθούν οι δύο πηγές ενέργειας μαζί.Χρησιμοποιήστε τις άλλες επαφές προκειμένου να καταστεί δυνατή inverter σας.Μια ρελέ θα μεταβεί μέσα σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, ώστε το πρόβλημα στο ηλεκτρικό μετά βίας θα πρέπει να είναι αισθητά.Αυτή η μέθοδος είναι πιο ασφαλή και εφιστά την σχεδόν δεν διαθέτει την εξουσία (μόνο το ρελέ πηνίο), όταν η κανονική 220V είναι παρούσα.

Brian.

betwixt έγραψε:Χρησιμοποιήστε ένα 2-πόλο, 2-ρελέ τρόπο, η εξουσία της σπείρας, από την επικείμενη 220V και χρησιμοποιήστε μία σειρά επαφών για να μεταβείτε έξοδο σας από την επόμενη 220V στην έξοδο του inverter σας.
Αυτό θα εξασφαλίσει ότι είναι αδύνατον να συνδεθούν οι δύο πηγές ενέργειας μαζί.
Χρησιμοποιήστε τις άλλες επαφές προκειμένου να καταστεί δυνατή inverter σας.
Μια ρελέ θα μεταβεί μέσα σε λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου, ώστε το πρόβλημα στο ηλεκτρικό μετά βίας θα πρέπει να είναι αισθητά.
Αυτή η μέθοδος είναι πιο ασφαλή και εφιστά την σχεδόν δεν διαθέτει την εξουσία (μόνο το ρελέ πηνίο), όταν η κανονική 220V είναι παρούσα.Brian.

guys, έχω την πρόθεση να την έννοια, η τάση ανάμεσα σε μια αντίσταση (τρέχουσα) και η τάση της μπαταρίας του τερματικού σταθμού.Δίνω τον κωδικό εδώ ...το μόνο που θέλω είναι να δείτε τις τιμές μέχρι 2 δεκαδικού ψηφίου.πω 4.87655449 θα είναι 4,88.μπορεί να σας βοηθήσει;;

Κωδικός:'************************************************* **************************

*

'* Τίτλος: ADC M8.bas

'* Έκδοση: 1.0

* Τελευταία Ενημέρωση: 08.04.2006

'* Στόχος: AT Mega8

* Συγγραφέας: www.avrprojects.net

* Κωδικός Πρόγραμμα: Bascom AVR

'* Υλικό req.
:

'* Περιγραφή: πώς να χρησιμοποιείτε το μετατροπέα ADC, δείτε το αποτέλεσμα σε LCD

* Οθόνη με ποσοστό και BARGRAPH

'************************************************* **************************

$ regfile = "M8def.dat" "χρήση του Mega8

$ κρύσταλλο = 10000000

$ simConfig Lcdpin = Pin, DB4 = Portd.3, DB5 = Portd.2, Db6 = Portd.1, Db7 = Portd.0, E = Portd.6, Rs = Portd.7

Config Lcd = 20 * 4

Config Adc = Μονόκλινο, Prescaler = Auto, config ADC Αναφορά = Avcc '

Ξεκινήστε Adc

Dim Ιη Όπως Word, Il Όπως Word, το Word Vi

Dim Ihigh Όπως Ενιαία, Ilow Όπως Ενιαία, Σστις Όπως Ενιαία, P Όπως Ενιαία, Vin Όπως SingleCLS

Config Portb = ΈξοδοςPortb.0 = 1

Portb.1 = 0Κάνω

Ih = Getadc (0)

Il = Getadc (1)

Vi = Getadc (2)Ihigh = Ιη * 4.8875855

Ihigh = Ihigh / 100

Ihigh = Ihigh * 4

Ilow = Il * 4.8875855

Ilow = Ilow / 100

Ilow = Ilow * 4

Vin = Vi * 4.8875855

Vin = Vin / 1000

Vin = Vin * 4

Iin = Ihigh - IlowΑν Ihigh => Ilow ThenΑν Σστις> .5 Then

Portb.0 = 1

Portb.1 = 0P = 14,6 * IinCLS

Εντοπίστε 1, 1

Lcd "Boost Charge"

Εντοπίστε 2, 1

Lcd "Power:"? Γύρος (ιστ)? "W"

Εντοπίστε 3, 1

Lcd "Τρέχουσα:"? Σστις? "Α"

Εντοπίστε 4, 1

Lcd "Batt Περίοδος V:"? Vin? "V"Elseif Σστις = <.5 Στη συνέχεια

Portb.0 = 0

Portb.1 = 1P = 13,8 * Iin

CLS

Εντοπίστε 1, 1

Lcd "Float Charge"

Εντοπίστε 2, 1

Lcd "Power:"? Γύρος (ιστ)? "W"

Εντοπίστε 3, 1

Lcd "Τρέχουσα:"? Σστις? "Α"

Εντοπίστε 4, 1

Lcd "Batt Περίοδος V:"? Vin? "V"End If

Άλλος

CLS

Εντοπίστε 1, 1

Lcd "Σφάλμα!! Κωδικός 0x2F"

Waitms 3000

End If

Waitms 100

Loop

Τέλος

guys, τελικά έχω τελειώσει το τμήμα του φορτιστή ...

σας ευχαριστώ όλους πολύ ....

Θα ενημέρωση σχετικά με το τελικό σχέδιο ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back