[βοήθεια] σχεδιάσετε ένα διαμορφωτή tv

I

iplaywithheart

Guest
Θελω να ρωτήσω ..
i ανάγκη να σχεδιάσουμε ένα διαμορφωτή τηλεόραση χρησιμοποιώντας mc1374 (motorola), αλλά τότε δεν μπορώ να βρω αυτό το IC.

υπάρχει υποκατάσταση;ή οποιαδήποτε εναλλακτική IC για το σχεδιασμό ενός διαμορφωτή τηλεόραση;
ευχαριστώ πολύ ~ ~

Νομίζω MC1374 είναι παρωχημένα, αλλά MOTOROLA κατασκευάζει τώρα η καλύτερη ρυθμιστές IC που μπορείτε να βρείτε όλο τον κόσμο: η οικογένεια MC44BCXXXX.

Μήπως motorola εξακολουθούν να παράγουν ICs;θ ακούσει περισσότερες από τις πράξεις τους έχει μεταφερθεί σε Freescale τελετή;

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το philips chip διαμορφωτή
πηγαίνετε στο philips ημιαγωγών και διαμορφωτή αναζήτηση πληροφοριών mor

Ok, Freescale της δεν Moto, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν μεταβάλει τις δραστηριότητές τους, είναι δύσκολο να υπενθυμίσω σε όλα τα νέα ονόματα!

i couldnt βρείτε κάθε πληροφορία για την Philips chip moulator ...

ούτως ή άλλως διαμορφωτή tv i nned το σχεδιασμό για λειτουργία σε χαμηλές συχνότητες (~ ~ 15-25MHz) becz η ανάγκη ι να transmitt μέσω γραμμών ισχύος.Μήπως moto / Freescale υποστήριξης IC αυτό;από ό, τι ξέρω συχνότητες λειτουργίας τους κυμαίνονται από 30-450MHz ..

Έχω χρησιμοποιήσει Philips TDA8722 διαμορφωτή, αλλά τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω MC44BC373 από Freescale.
Η πρώτη ανάγκες και τις εξωτερικές δεξαμενές LC για την κατασκευή του ταλαντωτή RF, η Philips λέει ότι το ελάχιστο OSC.συχνότητα είναι 47 MHz, αλλά ίσως μπορείτε να το επεκτείνει κάτω αρκετές MHZs, αλλά πρέπει να το δοκιμάσετε.
Όσον αφορά την MC44BC373, έχει μια ωραία ολοκληρωμένη VCO στη ζώνη των UHF, συχνότητες είναι χαμηλές προκύπτει από τη διαίρεση της κύριας VCO, ρίξτε μια ματιά στο φύλλο δεδομένων, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατόν για να πάρει τη συχνότητα που επιθυμείτε,

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειωθεί ότι γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ θορυβώδη και ίσως PAL ή NTSC mod, ως μια μορφή AM mod, δεν είναι κατάλληλα για αυτή την εφαρμογή.
Νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε FM mod, βλέπε

http://www.fiber-optics.info/articles/FM-modulation.htm

Αντίο

είναι το τσιπ αναφέρω παραπάνω u επαρκή για FM αίτηση;FM yea θα είναι μια καλύτερη επιλογή.

Γεια σας,
Αυτές οι μάρκες δεν έχουν σχεδιαστεί για να FM διαμορφώνει το μεταφορέα RF, αλλά αν είστε ένας γενναίος μηχανικός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TDA8822, και να προσπαθήσουμε να διαμορφώνει το varactor των κύριων VCO με το σήμα σας βίντεο, βέβαια πρέπει να τροποποιήσετε το φίλτρο βρόχου για να φιλοξενήσει το μεγάλο εύρος ζώνης.

Εάν αυτή η λύση δεν λειτουργήσει τότε θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα διακριτό LC VCO, και η σύνθεση αυτή!

Στο δέκτη πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ευρείας ζώνης PLL FM Dem (Zarlink SL1466, Freescale MC1355, κλπ.)

Αντίο

αυτά τα τσιπ δεν έχουν σχεδιαστεί για FM;Έχω ακούσει TDA8822.έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ένας γενναίος μηχανικός, αλλά ένα Μηχανικών φοιτητής υποβολή ερωτήσεων εκ μέρους του έργου μου.

Θα προσπαθήσω να μάθω ό, τι θέλετε αναφέρω.ευχαριστώ άντρας!

γειά σου,
Έχω βρεθεί το TDA 8822 δελτίο, αλλά δυστυχώς εγώ cant αποκτώ πληροφορίες του προϊόντος (είναι avaliability) στην ιστοσελίδα της Philips ημιαγωγών.είναι ότι μια obselete προϊόν;;χρόνια την κυκλοφορία του ήταν το 1997.

βοήθεια που χρειάζεται ..ευχαριστώ!

iplaywithheart έγραψε:

γειά σου,

Έχω βρεθεί το TDA 8822 δελτίο, αλλά δυστυχώς εγώ cant αποκτώ πληροφορίες του προϊόντος (είναι avaliability) στην ιστοσελίδα της Philips ημιαγωγών.
είναι ότι μια obselete προϊόν;;
χρόνια την κυκλοφορία του ήταν το 1997.βοήθεια που χρειάζεται ..
ευχαριστώ!

ευχαριστώ φίλε!!αλλά και σε αυτήν που απαιτείται TDA6060Xs προγραμματισμού λογισμικού I2C για το τσιπ είναι; (όπως διάβασα στις σημειώσεις αίτηση .. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος) ειλικρινά αυτό είναι ένα αδύναμο μέρος για μένα.οπωσδήποτε ευχαριστώ για την βοήθεια ur!

iplaywithheart έγραψε:

ευχαριστώ φίλε!!
αλλά και σε αυτήν που απαιτείται TDA6060Xs προγραμματισμού λογισμικού I2C για το τσιπ είναι; (όπως διάβασα στις σημειώσεις αίτηση .. Διορθώστε με εάν κάνω λάθος) ειλικρινά αυτό είναι ένα αδύναμο μέρος για μένα.
οπωσδήποτε ευχαριστώ για την βοήθεια ur!

Είναι κατάλληλο για TDA6060XS FM αυξομείωση το σήμα βίντεο?coz αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι modulationg ήχου και video σήμα με τη χρήση FM ...AM δεν είναι επαρκής για την επικοινωνία μέσω γραμμών ισχύος.

iplaywithheart έγραψε:

Είναι κατάλληλο για TDA6060XS FM αυξομείωση το σήμα βίντεο?
coz αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι modulationg ήχου και video σήμα με τη χρήση FM ...
AM δεν είναι επαρκής για την επικοινωνία μέσω γραμμών ισχύος.

Dr Strangelove έγραψε:Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειωθεί ότι γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ θορυβώδη και ίσως PAL ή NTSC mod, ως μια μορφή AM mod, δεν είναι κατάλληλα για αυτή την εφαρμογή.

Νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε FM mod, βλέπεh ** p: / / www.fiber-optics.info/articles/FM-modulation.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back