βοήθεια που χρειάζονται άσχημα: (

M

mujee

Guest
hi guys
Έχω προσπαθήσει να αγροτεμάχια ορθογώνιο παλμό και, στη συνέχεια, ένα υπερυψωμένο συνημίτονο παλμό από την πρώτη δημιουργώντας ένα ορθογώνιο παλμό και στη συνέχεια με διήθηση μέσω φίλτρου firrcos im αλλά δεν λαμβάνουν τα αποτελέσματα

μπορεί κανείς να με βοηθήσει με τον κωδικό .....

x = round (rand (1,16000))?
XK = (-1). ^ x?% BPSK σύμβολα

xup = upsample (XK, 100)?
α = SQRT (100) * firrcos (255,0.01,1,2, «rolloff», SQRT ')?
= x_Tx φίλτρο (α, 1, xup)?

Έχω χρησιμοποιήσει αυτόν τον κώδικα, διότι αυτή ήταν που μας δόθηκε στην πρώτη μας αποστολή.

υπάρχουν μερικά πολύ σύγχυση σε αυτό ... τι θα το ouptut λειτουργία των φίλτρων πρέπει να έχουν ελεγχθεί .... i matlab βοηθήσουν αλλά doesn't πω τίποτα ό, τι κάνει η λειτουργία "φίλτρο" εξόδους ... i προσπαθούσε να το οικόπεδο εξόδου του φίλτρου λειτουργίας (διότι αν το σχήμα ορθογώνιο παλμό στη συνέχεια η παραγωγή του θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί το ορθογώνιο παλμό), αλλά παράγουν didn't ότι έθεσε συνημίτονο κύμα.που δείχνει σαφώς υπάρχει κάτι περισσότερο που πρόκειται για πραγματικά i dont ξέρτε
έτσι μπορεί κανείς να βοηθήσει;

παρακαλώ να με βοηθήσει να αποκτήσετε το σωστό σχήμα των αντληθέντων συνημίτονο παλμό

Γεια σου

τον κωδικό σας δουλεύει τέλεια, δεν μπορείτε να δείτε καθαρά, επειδή η εισροή παρορμήσεις είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη, θα τροποποιηθεί τον κωδικό σας, εκτελέστε αυτό το

x = round (rand (1,16))?
XK = (-1). ^ x?% BPSK σύμβολα
xup = upsample (XK, 300)?
x = round (rand (1,16))?
α = SQRT (100) * firrcos (255,0.05,1,2, «rolloff», SQRT ')?
= x_Tx φίλτρο (α, 1, xup)?
οικόπεδο (x_Tx)?

Αν κάνετε ζουμ στην οικόπεδα μπορείτε να δείτε την rised συνημίτονο εκροές, όμως κατά νου αυτό το

- Δεν είστε αποστολή ορθογώνια όσπρια αλλά ωθήσεις στην είσοδο του φίλτρου.

Αν νομίζετε ότι αυτό είναι χρήσιμες πληροφορίες κάντε κλικ στο κουμπί "βοήθησαν" για τις στατιστικές

Sal

thnx πολλά SAL ... πραγματικά μου λυθούν προβλήματα
u shouldn't ζήτησαν χτυπώντας "helpled μου», θα είχα κάνει anyways

αλλά ένα πράγμα θα ήθελα να μάθω γιατί παρορμήσεις ως εισροή ... φροντίδα για την εκπόνηση αυτής της έννοιας λίγο

Διότι είναι σαν ενότητα (1) στον πολλαπλασιασμό και αν έχετε y * 1 = y, είναι η ίδια η ώθηση rised συνημίτονο απόκρισης του φίλτρου μπορούν να ληφθούν αποστολή "ώθηση", όπως τη συμβολή της.Σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε πολλές, και πολωμένο ( / - 1), τότε έχετε την αγροτεμάχια έχετε.Είναι μια πολύ βασική ιδέα για το πώς να χαρακτηρίσει φίλτρα.εάν στείλετε ένα ορθογώνιο σήματα πάρετε ένα αποτελούμενη εξόδου,
το οποίο δεν είναι ακριβώς y, ότι αν x * y, έχεις;μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο διαδίκτυο αν κοιτάξετε για "ώθηση απάντηση"

εις υγεία

Sal

Ναι έχω ενημερωθεί για ώθηση απάντηση.όλα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί ήταν στη δική μου περίπτωση την ώθηση ως εισροή ν δεν ορθογώνιο παλμό

anyways thanx για ur βοηθήσει ... u raally αποθηκεύσει τον κώλο μου
εις υγεία

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back