βοήθεια που χρειάζονται: Προειδοποίηση για CARRY_SUM

C

cdcll

Guest
Πήρα προειδοποιήσεις που ακολουθούν (Qu (σε) rtus), θα ήθελα να μάθω αν και πώς αυτές θα επηρεάσουν τις προειδοποιήσεις μου σχεδιασμό, και πώς να τα διορθώσετε;ή μήπως μπορώ να τα αγνοήσουμε;

1.Προειδοποίηση: αγνοηθεί 13 CARRY_SUM primitives
2.Προειδοποίηση: αγνοηθεί 2 CARRY_SUM primitives - δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ανεμιστήρα-λογική στην ενιαία λογική κυττάρων
3.Προειδοποίηση: Δεν είναι δυνατή η θέση λογική διατροφή CARRY_SUM πρωτόγονης 74163:2 | f74163: υπο | 140 ~ 0 μόνη λογική στο κελί
4.Προειδοποίηση: αγνοηθεί 2 CARRY_SUM primitives - λογική κύτταρο απαιτεί περισσότερα από όσα μπορεί να εισροές περιέχουν

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σου,
Ελέγξτε μέγιστο fanout περιορισμούς.
BRMadhukar

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Δεν είμαι τόσο σαφής με περιορισμούς, να χρησιμοποιήσω όλα τα προεπιλεγμένα, θα μπορούσατε να μου πείτε αν μπορώ να τροποποιήσετε το μέγιστο fanout περιορισμούς καθορισμό ελεύθερα;και πώς πρέπει να ορίζεται χρονοδιάγραμμα περιορισμούς;

Γεια σου,
Δουλεύω για Xilinx κυρίως, αλλά από το πρόβλημά σας πως είναι δυνατόν να fanout.Σε Xilinx υπάρχει περιορισμός χρήσης αρχείων, όπου το σύνολο των περιορισμών που έχουν καθορίσει.Θα προσπαθήσω για το @ ltera και, ει δυνατόν, θα σας μμ αύριο.
Εν τω μεταξύ μπορείτε να βρείτε στο φάκελο max συν.
BRMadhukar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back