βοήθεια για AHB διαιτητής

Z

zwj_seu

Guest
Γεια
όλοι!

Θέλω να εφαρμόσουν AHB διαιτητή, αλλά γνωρίζω ακριβώς τη σχετική αίτησή / επιδότησης χρόνος από spec.I amba δεν ξέρω πώς λειτουργεί εσωτερικά.

Γνωρίζω ότι η εφαρμογή του διαιτητή δεν έχει καθορίσει σε spec, και μπορούμε να ορίσουμε το ourselevs.But είναι δύσκολο για μένα.

Ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει!Ευχαριστώ!zwj_seu

Ναι, το spec AMBA δεν αναφέρει λεπτομέρειες εφαρμογής του Διαιτητή.

Είναι αριστερά για να τον σχεδιαστή να αποφασίσει τη στρατηγική Διαιτητή και κάτι σαν

αυτό.

Νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με Διαιτητή σε συγκεκριμένες

οδηγό χρήσης του προϊόντος.Στον οδηγό, θα αναφέρω τη στρατηγική, και εσείς

μπορούν να συγκρίνουν τη στρατηγική του, και στη συνέχεια διαμορφώνει τις δικές σας.

wang1

Ας υποθέσουμε ότι u έχω μόνο 2 πλοιάρχους και έναν διαιτητή ...όταν 2 αιτήσεις εκμαγεία για λεωφορείο ταυτόχρονα ..ποια θέλεις να χορηγήσει μήνυμα ..γράφουν ότι σε Verilog και σύνθεση.για να πάρετε μια απλή διαιτητής

Γεια
zwj_seu!

Νομίζω synosys υγιεινής σχεδιασμού μπορεί να σας βοηθήσει!
Μπορείτε να κατεβάσετε από την αρχική σελίδα του!zhangpengyu

ναι Synopsys dw υποστήριξη amba spec, αλλά είναι IP και να κρυπτογραφήσετε
Synopsys edatool είναι coreConsultant, μπορεί να αποφέρει AHB ενότητα

godsun έγραψε:

ναι Synopsys dw υποστήριξη amba spec, αλλά είναι IP και να κρυπτογραφήσετε

Synopsys edatool είναι coreConsultant, μπορεί να αποφέρει AHB ενότητα

Μπορώ να σας βοηθήσει,
Πέρυσι i γράψτε τον κωδικό του διαιτητή, αλλά λόγω somesecurity και τα θέματα που θ λόγους που λοξοτομώ κωδικό μου ανοιχτά στο foroum, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου προσωπικά, θα σας βοηθήσει

zwj_seu έγραψε:

Γεια

όλοι!Θέλω να εφαρμόσουν AHB διαιτητή, αλλά γνωρίζω ακριβώς το σχετική αίτησή / επιδότησης χρόνος από spec.I amba δεν ξέρω πώς λειτουργεί εσωτερικά.Γνωρίζω ότι η εφαρμογή του διαιτητή δεν έχει καθορίσει σε spec, και μπορούμε να ορίσουμε το ourselevs.But είναι δύσκολο για μένα.Ποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει!
Ευχαριστώ!zwj_seu

spauls έγραψε:

Μπορώ να σας βοηθήσει,

Πέρυσι i γράψτε τον κωδικό του διαιτητή, αλλά λόγω somesecurity και τα θέματα που θ λόγους που λοξοτομώ κωδικό μου ανοιχτά στο foroum, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου προσωπικά, θα σας βοηθήσει

whats ur ερώτηση
Τελευταία επεξεργασία από eda_wiz την 02 Απρ 2006 11:48? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

whizkid έγραψε:

Yang ..

βλαστός ερωτήσεις σας ...
μπορεί να μπορώ να βοηθήσω urgds

whizkid

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back