βοήθεια για τα αρχεία της τεχνολογίας για τη δημιουργία Synopsys milkyway δεδομένων

S

s3034585

Guest
Γεια σας παιδιά θέλω να μάθω διάφορα αρχεία της τεχνολογίας που απαιτούνται για τη δημιουργία βάσης δεδομένων milkyway Synopsys. Μετά είναι τα αρχεία που απαιτούνται. 1) Ένα αρχείο τεχνολογία (. Tf) 2) GDSII αρχεία (. GDS) 3) ΦΝΘ αρχεία (. TDF) 4) Pad πληροφορίες προσανατολισμού σε ένα αρχείο. CLF 5) Ένα αρχείο περιορισμούς (. SDC) που περιέχουν οι χρονικοί περιορισμοί και ρολόι ορισμούς 6) Edif netlist αρχείο (. ΕΤΑ) που περιέχει πληροφορίες για τη συνδεσιμότητα 7) Σχεδιασμός αρχείο βάσης δεδομένων (. δβ) που περιέχει netlist, το χρονοδιάγραμμα και τους περιορισμούς κανόνα σχεδιασμού θέλω να μάθω τη δομή αυτών των αρχείων, ώστε να μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου αρχεία . Αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τους συνδέσμους ή να σας pls να μου πείτε. Θα είναι μια gr8 βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τάμα

u μπορεί να πάρει περισσότερες γνώσεις σχετικά με αυτό αρχεία από την πώληση. εάν το u έχει πωλήσει στη συνέχεια να το THROU.

Γεια Arunragavan Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Ι dont ξέρει τι πωλείται μπορεί να σας pls να μου πείτε γι 'αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Tama

ΠΩΛΕΙΤΑΙ είναι Synopsys Online Τεκμηρίωση. Μάθετε SiteID εταιρεία σας και εγγραφείτε στο solvnet.synopsys.com. Μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική τεκμηρίωση μετά την είσοδο στο solvnet ή να κατεβάσετε ολόκληρο το πακέτο στο Synopsys ftp

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα εργαλεία της Synopsys και καλή συμβουλή για το σχεδιασμό. καλύτερη u πρέπει να διαβάσετε ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ υλικά. συνδεθείτε στο Synopsys ftp και να πάρει πωληθεί. για σύνδεση u πρέπει να απαιτούν ΕΟΑ σχετικές id mail ΕΤΑΙΡΕΙΑ να εγγραφείτε.

tf καθορίζουν τις πληροφορίες τεχνολογία της U διαδικασία που χρησιμοποιεί. όπως μεταλλικά στρώματα, res, καπάκι, πίσσα και ούτω καθεξής, πάρα πολλά να πει, ανατρέξτε στο αρχείο την παροχή από την Astro οδηγό. GDSII είναι μια δυαδική μορφή που αποθηκεύει τις πληροφορίες διάταξης. u χρησιμοποιούν αυτή τη μορφή να tapeout ur τσιπ συνήθως. Χρησιμοποιώντας GDSII, u μπορεί να δημιουργήσει την προβολή λεπτομερειών κυττάρων milkyway. δβ είναι Synopsys συγκεκριμένη μορφή. u μπορεί να αποθηκεύσει το σχέδιο σε αυτή τη μορφή, και το tranform lib σε μορφή db. sdc είναι ένα αρχείο, με την οποία συνήθως περιέχουν την προδιαγραφή ρολόι, multicycle ορισμός μονοπάτι και κάποια άλλη πίεση σχεδιασμού, εάν το u ξέρει σύνθεση, u ξέρει αυτό. Edif είναι netlist μορφή.

u πραγματικά να το google από το δίχτυ για να πωλείται! καλή τύχη!

Γεια σας Παιδιά Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας .. Μπορώ να σας pls να μου πείτε πού μπορώ να πάρω για να μελετήσει τη δομή αυτών των αρχείων, ώστε να βοηθά εμένα να τους καταλάβουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Tama [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 0 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Γεια σας Παιδιά Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας .. Μπορώ να σας pls να μου πείτε πού μπορώ να πάρω για να μελετήσει τη δομή αυτών των αρχείων, ώστε να βοηθά εμένα να τους καταλάβουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back