βοήθεια έργου για τα σημεία

T

thendral

Guest
Γεια

Εγώ μ αυτόν τελικό Engg χρόνια μου.Δεν είχα ιδέα για την επιλογή του έργου μου.Υπάρχει κάποιος προτείνει καλό θέμα (έκταση) για να γίνει το έργο μου.im βασικά ένας φοιτητής πληροφορικής που ενδιαφέρονται για VC , την ασφάλεια των δικτύων, προγραμματισμός Socket.
Χρειάζομαι βοήθεια αυτή fastly και im έτοιμοι να δωρίσουν 20 βαθμοί

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όπως Visual C είναι ένα πολύ ισχυρό γλώσσα που προσφέρεται πολύ καλά για τους εξομοιωτές.Όπως SIAD ότι είστε Eng, ίσως προσομοιωτή για ετικέτες RFID;

Εις υγεία
Slayer

Αν θέλετε να κάτι χρήσιμο πρόγραμμα,
εξετάσει SIP ή RFID ως SlayerZA δημοσιεύτηκε.
Διαφορετικά, αν θέλετε να πρίζες πρόγραμμα,
πηγαίνετε στο www.sourceforge.net, δείτε τι είναι
κάνει και να βρούμε ένα κατάλληλο πρόγραμμα που μπορείτε να αλλάξετε
ή αναβάθμιση, ή ακόμα και έχουν ολοκληρώσει τον makeover.

Δεν έχει βρεθεί σε οποιοδήποτε σχέδιο σχετιζόμενο με την ασφάλεια χρησιμοποιώντας πρίζα εάν u βρέθηκαν στείλτε το σύνδεσμο.Προστίθεται μετά το 1 λεπτό:Εγώ δεν θέλω im έργα προσομοίωσης που ενδιαφέρονται για τα σχέδια εφαρμογής.έτσι plz help me σύντομα

Καταλαβαίνω.
Μπορείτε να δείτε σε OpenSSL έργα.
υποδοχές κρυπτογραφία είναι πάντα ένα πολύ καλό έργο
ακόμη και κάνει έρευνα για crypto και την εφαρμογή crypto
ή να αναπτύξουν τις δικές τους μεθόδους crypto σας για την ασφαλή comunication πάνω από TCP / IP sockets.

Anno έγραψε:

Καταλαβαίνω.

Μπορείτε να δείτε σε OpenSSL έργα.

υποδοχές κρυπτογραφία είναι πάντα ένα πολύ καλό έργο

ακόμη και κάνει έρευνα για crypto και την εφαρμογή crypto

ή να αναπτύξουν τις δικές τους μεθόδους crypto σας για την ασφαλή comunication πάνω από TCP / IP sockets.

Υποθέτω ότι γνωρίζετε τι είναι SSL.
Ανοίξτε SSL είναι βιβλιοθήκες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπεριλάβει όλες
SSL γνωστό algorythms κρυπτογράφησης στο έργο σας.
ιστοσελίδα:
Κωδικός:

www.openssl.org

Μπορείτε να σκεφτείτε για την ενίσχυση ή προσομοιώνει ένα πρωτόκολλο σε ένα στρώμα του δικτύου (για παράδειγμα MAC layer)

eelinker έγραψε:

Μπορείτε να σκεφτείτε για την ενίσχυση ή προσομοιώνει ένα πρωτόκολλο σε ένα στρώμα του δικτύου (για παράδειγμα MAC layer)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back