βασικές ηλεκτρονικές ερωτήσεις

W

wakaka

Guest
Απλά περίεργος, το dc μπαταρία του αυτοκινήτου μας είναι ονομαστικές στο 12Vdc ιεροτελεστία?Αν μου επαφή τον θετικό και αρνητικό τερματικό χρησιμοποιώντας τα χέρια μας, θα μου εμπειρία ηλεκτροπληξία;;

Αν μπορώ να συνδέσετε τα θετικά και αρνητικά τους τερματικούς σταθμούς με 2 πουλόβερ σύρμα (μεγάλες μηχανές σύρμα για τα αυτοκίνητα).Θετικό το κλιπ σε αριστερή παλάμη μου, αρνητικά στα δεξιά μου, θα μου εμπειρία ηλεκτροπληξία;;
Από wat καταλαβαίνω δεν είναι ..... κανείς;; εξηγούν ....

PS.: Asking αυτό θ becoz παρακολουθήσετε μια ταινία πρόσφατα, έκανε πάρει σοκ με τον τρόπο αυτό .....

Με βάση τη μέση TBR (δεξί καρπό-δεξιά αστράγαλο) για τους άνδρες και τις γυναίκες περίπου 500Ω και με την παραδοχή ότι θα αρχίσετε να αισθάνεστε αισθήσεις όταν τρέχουσα φθάνει ≈ 0.1A - αυτό σας δίνει ≈ 50VDC ..

Έτσι, από την άποψη αυτή, 12V είναι αρκετά ασφαλής τάση ..

Χαιρετισμοί,
IanP

PS1> TBR = Σύνολο σώματος Αντίσταση ..
PS2> Ίσως να παρακολουθήσετε πολλές ταινίες ..

wakaka έγραψε:

Απλά περίεργος, το dc μπαταρία του αυτοκινήτου μας είναι ονομαστικές στο 12Vdc ιεροτελεστία?
Αν μου επαφή τον θετικό και αρνητικό τερματικό χρησιμοποιώντας τα χέρια μας, θα μου εμπειρία ηλεκτροπληξία;;Αν μπορώ να συνδέσετε τα θετικά και αρνητικά τους τερματικούς σταθμούς με 2 πουλόβερ σύρμα (μεγάλες μηχανές σύρμα για τα αυτοκίνητα).
Θετικό το κλιπ σε αριστερή παλάμη μου, αρνητικά στα δεξιά μου, θα μου εμπειρία ηλεκτροπληξία;;

Από wat καταλαβαίνω δεν είναι ..... κανείς;; εξηγούν ....PS.
: Asking αυτό θ becoz παρακολουθήσετε μια ταινία πρόσφατα, έκανε πάρει σοκ με τον τρόπο αυτό .....

πράγματι έκανα β4, thats y ρωτάω ........
BTW, η ταινία είναι Rob B Hood, από Jackie Chan, ωραία ταινία αν και ..............

γεια
Είναι αλήθεια ότι συνηθίζει να εμφανίσουν σοκ αν έχουμε επαφή με το χέρι, αλλά γιατί έχουμε την εμπειρία ενός σοκ, αν έχουμε επαφή με το σύρμα με γλώσσα μας ή πατήστε το 12v σύρμα ανάμεσα στα δόντια μας;

Γλώσσα είναι ένας αισθητήρας.Στο ανθρώπινο σώμα είναι σήματα περάσει με πολλούς τρόπους, όπως με τις ορμόνες, ηλεκτρικά σήματα κλπ. ....Έτσι, όταν προσπαθείτε τους ακροδέκτες της μπαταρίας στη γλώσσα της, σαν ένα μήνυμα για τον εγκέφαλο.Εγκεφάλου και την ερμηνεύει ως μια παράξενη γεύση.Αυτό συμβαίνει ακόμη και με μια μπαταρία 1.2V.

enggan έγραψε:

γεια

Είναι αλήθεια ότι συνηθίζει να εμφανίσουν σοκ αν έχουμε επαφή με το χέρι, αλλά γιατί έχουμε την εμπειρία ενός σοκ, αν έχουμε επαφή με το σύρμα με γλώσσα μας ή πατήστε το 12v σύρμα ανάμεσα στα δόντια μας;

wat επικίνδυνο είναι το ρεύμα που θα διέρχεται από ur σώμα, αλλά ότι depens acrually από την τάση.
από τις 12 v είναι αρκετά μικρή τάση των Ηνωμένων Εθνών ότι είναι σε θέση να περάσει ρεύμα.
δεν θα βλάψει u. ...

Για να wakaka, ότι μόνον η δράση μπορείτε να μιμηθούν από τις ταινίες, δεν είναι η δράση της suitcide από shortgun ή πηδά κάτω από μια γέφυρα ή να κάνει έρωτα με 5 κορίτσια όλη τη διάρκεια της ημέρας.

nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back