αυτό το πρόβλημα με την εγκατάσταση Soc συνάντηση!

F

feel_on_on

Guest
Όταν προσπαθώ να εγκαταστήσετε soc αντιμετωπίζουν, κάποια λάθη δείχνουν ως εξής: tar: Παράκαμψη στην επόμενη πίσσα επικεφαλίδα: Αρχείο περιέχει παλαιότητάς τους βάσης-64 πίσσα κεφαλίδες: έξοδος σφάλματος καθυστέρησε από τα προηγούμενα λάθη Ποιος μπορεί να μου πει πώς να λύσουμε αυτό problem.Thanx εκ των προτέρων !

Φαίνεται αρχεία πίσσα σας έχει σπάσει. Μπορείς να περιγράψεις το οποίο το βήμα του που δείχνουν αυτά τα μηνύματα κατά την εγκατάσταση; :)

κατά την εγκατάσταση "cdsJava "....................... αυτό το σφάλμα που συνέβη

Έχω meeted αυτό το πράγμα. Ο λόγος ίσως την έκδοση του WinRAR είναι πολύ υψηλή.

κάποια στιγμή δεν μπορείτε να untar ένα αρχείο. tar αρχείο κάτω από τα παράθυρα OS, όπως είναι η χρήση WinRAR κ.α. στο Linux OS θα είναι ΟΚ.

Είχα αυτό το πρόβλημα πολύ .. Προσπάθησα untaring το σε ένα κουτί ήλιο και ένα κουτί linux με το ίδιο πρόβλημα .. ο μόνος τρόπος που μπορώ να λυθεί ήταν να Ξανακατεβάστε την μπάλα πίσσα .. jelydonut

Γεια σου, Jely! όταν u εγκατάσταση soc42; u πληρούν ένα τέτοιο πρόβλημα;

Ποια είναι η ακριβής επέκταση του αρχείου και, όπου προσπαθείτε να εξαγάγετε το εργαλείο που χρησιμοποιεί. Θέλω να πω είσαι untarring χρησιμοποιώντας rar κάτω από Windows / Linux ή να κάνετε εξαγωγή αρχείων χρησιμοποιώντας την εντολή tar στο Linux;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back