αυτού του κινητήρα θα καεί;

A

aramisss

Guest
το μηχανοκίνητο καίγονται αν μου on / off με περίπου 1 Hertz συχνότητα;
i dont ξέρτε τον τύπο του κινητήρα.

Τα αυτοκίνητα δεν θα καεί.Μπορεί να σας θα πρέπει να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες, για παράδειγμα, γιατί on / off τα αυτοκίνητα σε 1 Hz;

Γεια σας aramisss,
Ο κινητήρας λειτουργεί;Ή είναι στο μηδέν ταχύτητα;
Αν η μηχανή είναι σε λειτουργία και την προσπάθεια για τον έλεγχο της ταχύτητας χρησιμοποιώντας το σύστημα κλείνοντας το ON / OFF ίσως σας κινητήρα μπορεί ανεχόμαστε.
Ωστόσο,
να θυμάστε ότι η σημερινή έναρξη ενός προτύπου AC αυτοκινήτων μπορεί να είναι 5 έως 10 φορές την τρέχουσα λειτουργίας του κινητήρα, οπότε είναι μια πολύ τονίζοντας θερμική κατάσταση.Μερικές φορές, ο κατασκευαστής καθορίζει το μέγιστο αριθμό των ξεκινάει (συνήθως από την άποψη της ξεκινά / ώρα) και για μεγάλο * * κινητήρες μπορεί να είναι κάτι σαν 5 ξεκινά / ώρα.
Η ακριβής απάντηση εξαρτάται από τον τύπο κινητήρα, την ώρα έναρξης, και η αδράνεια και το είδος της μηχανικής φορτίο.
Hope this helps.

Είναι ένα DC ή AC αυτοκινήτων;
Τάση,
η τρέχουσα;

αυτοκινήτων είναι μια ψηφιακή μηχανή εκτυπωτή αυτοκινήτων.το καθήκον του μηχανοκίνητου το νέο περιτύλιγμα είναι τυπωμένο χαρτί σε μια ζαριά.αλλά δεν εκτελεί σωστά.έτσι θέλω να το σχεδιασμό ενός νέου κυκλώματος για την κατάσταση αυτή.έναν πομπό και δέκτη υπερύθρων θα αίσθηση του χαρτιού κλίση και έτσι η ονομαστική αυτοκινήτων θα λειτουργήσει.έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το χαρτί με τη ζαριά.

έτσι αυτό που απαιτείται λειτουργία τον κινητήρα και θα διαρκέσει περίπου σταματήσει κάθε 1 δευτερόλεπτο.

τύπο κινητήρα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε.
i dont ξέρτε τον τύπο του αρχικού κινητήρα για το μηχάνημα.

συμβουλεύει κάποιος μου: "δεν χρησιμοποιούν κάθε αισθητήρα. σερβοαυλάκωσης έναν κινητήρα είναι αρκετή για σας. becuse θα σταματήσει, όταν αναγκάστηκαν από το ρολό χαρτί (όταν αναδιπλώνεται μέχρι σφιχτά.)

τι λες τώρα;

χάρη ...

aramisss έγραψε:

Κάποιος μου συμβουλεύει: "δεν χρησιμοποιούν κάθε αισθητήρα. Σερβοαυλάκωσης έναν κινητήρα είναι αρκετή για σας. Becuse θα σταματήσει όταν αναγκάζονται από το ρολό χαρτί (όταν αναδιπλώνεται μέχρι σφιχτά.) What do you think about?

κινητήρα δεν είναι τόσο εύκολο να καεί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back