αυτοκίνητο Battery ερώτηση.

B

bigfatmonkey

Guest
Γεια σας έχω μια ερώτηση που ελπίζω ότι κάποια θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει με.

Θέλω να επισυνάψετε ένα στοιχείο στο αυτοκίνητό μου ότι με επιστήσω 100amp.Μπαταρία του αυτοκινήτου μου είναι 70ah και εναλλάκτη μου είναι ονομαστικές σε 70 amp.

Αντιλαμβάνομαι ότι είναι 70 κακοποιούν αχ θα παράσχει περίπου 50Amp για 1 ώρα ή 100amp πω για 30 λεπτά.

Η ερώτησή μου είναι.Επειδή η εναλλάκτη είναι παράλληλα με την μπαταρία θα τα διαθέσιμα τρέχουσα διπλό;

Επίσης, η μπαταρία θα παρέχει περίπου 12.5v είχαν ως τον εναλλάκτη θα παράσχει μέχρι 14V.Αυτό θα κάνει τη διαφορά;

Αν είχα τον κινητήρα σε λειτουργία όταν εφιστώ την 100amp όπου θα προέρχεται;
Δηλαδή 50Amp από τη μπαταρία και 50 ενισχυτή από τον εναλλάκτη ή 100 μορφή ενισχυτή τον εναλλάκτη.

Ελπίζω κάποια μπορεί να βοηθήσει.

ευχαριστώ

Εναλλάκτης έχει κύκλωμα να κατέχει τάσης είναι σε 14V και να ξεπεράσει όλα τα φορτία.Αν θέλετε να επιστήσω την τρέχουσα αυτές, νομίζω ότι θα καταστρέψει εναλλάκτη.

I desagry με τα σύνορα, εναλλάκτης σας δεν πρόκειται να καταστραφούν, επειδή ο πυρήνας (ξέρω αν αυτό είναι το σωστό όνομα) θα είναι satureted, και εναλλάκτης σας δεν πρόκειται να είναι σε θέση να σας δώσουμε περισσότερες tan 70 Amps .Έτσι η μπαταρία θα δώσει το υπόλοιπο.Αν έχετε insted του εναλλάκτη, ένα Ντιναμό, thats είναι διαφορετική, μόνο σε αυτή την περίπτωση, "Δυναμό» σας θα καταστραφούν.Τι έγραψα, είναι μόνο σε εναλλάκτη αυτοκίνητο, δεν σε άλλου τύπου (i που χρησιμοποιούνται για την εργασία σε ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων, και η δουλειά μου ήταν εναλλάκτες δοκιμές), έτσι μπορώ να σας πω ότι έχετε shouldn't προβλήματα.Αλλά, ελέγξτε τη θερμοκρασία του εναλλάκτη σας όταν κάνετε την δοκιμή.

Δεν θέλω να καίγονται από τον εναλλάκτη όταν το δοκιμάσετε.

Είμαι περίεργος για το είδος του φορτίου που πρόκειται να συνδεθεί, είναι ένας ενισχυτής ισχύος του θερμάστρα ή ...τι;

Για να έχουμε μια καλύτερη και πιο ακριβή απάντηση χρειάζεται να γνωρίζουμε το είδος του φορτίου.

Σίγουρα u ανάγκη ενός alternaton, ισχύος 120A ή περισσότερο.Η 70A aulternator θα τρέξει με πλήρες φορτίο, και θα υπερθερμανθεί και τελικά καταστρέφονται.Η μπαταρία επίσης με το φορτίο αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ.Θα πρέπει επίσης να εξετάσει το υπόλοιπο των φορτίων στο αυτοκίνητο.
Ο εναλλάκτης είναι μεγέθους σε 70A, διότι θα πρέπει να είναι σε θέση να παράσχει τα φώτα, ένα normat σύστημα saudio αυτοκινήτων και οποιαδήποτε φορτία θεωρούνται από τον κατασκευαστή.Εκτός από το ότι θα πρέπει να διαθέσετε λίγο εξουσία προκειμένου να είναι σε θέση να φορτίσετε την μπαταρία.Όλες αυτές οι ταυτόχρονες φορτία για τον εναλλάκτη, worsed ΣΕΝΑΡΙΟ περίπτωση.

Επίσης, μια μπαταρία αυτοκινήτου δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοια υψηλά ρεύματα σε συνεχή χρήση.Θα μπορεί να παρέχει περισσότερο από ό, τι 100A για μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου να ξεκινήσει η μηχανή, αλλά δεν μπορεί να παράσχει ρεύματα μιας τέτοιας magnitute (50A) και expext να διαρκέσει ένα έτος ή περισσότερο.Είναι μεγάλο φόρτο και θα πεθάνει πολύ σύντομα.

Περαιτέρω στον εναλλάκτη δεν μπορεί να παράσχει τη 70A whenn ο κινητήρας είναι αδρανής, χρειάζεται λίγο περισσότερο RPMs, ως εκ τούτου θα πρέπει να κινείται με ur αυτοκίνητο ή η μπαταρία θα φορτωθεί περισσότερο από το αναμενόμενο.

Μία μέθοδος είναι να υπάρχει ένα άλλο σύνολο ηλεκτρικών στηλών ότι η εξουσία του εξοπλισμού σας και είναι μεγέθους για το φορτίο ρεύματος.Υπάρχει ένα ρελέ που συνδέει αυτές τις ηλεκτρικές στήλες στον εναλλάκτη για τη χρέωση όταν η ισχύς του εξοπλισμού που δεν χρησιμοποιείται.Το ρελέ ανοίγει για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται.

Είμαι συνδέει ένα 1000w αντιστροφέα στην εξουσία ένα φούρνο μικροκυμάτων που αντλεί 1000w.it συνηθίζει να την συνεχώς μόνο για λίγα λεπτά κάθε φορά.θα ήταν να χρησιμοποιείται μόνο ένα μικρό αριθμό φορές επίσης.

Επρόκειτο για χρήση 2 80amp αναψυχής μπαταρία παράλληλα και ότι θα το κάνουμε πρόστιμο της χρήσης μου, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το υφιστάμενο σύστημα στο αυτοκίνητο.

Είναι μεγάλη πρόκληση για να πάρει τέτοιου είδους ενέργεια από μια μπαταρία αυτοκινήτου,

Εάν χρειάζεστε πραγματικά, εγκαταστήστε μερικά κύτταρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, διαφορετικά δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορείτε να το κάνετε,

Εναλλάκτη σας δεν θα εκραγεί, ή να πάρετε βλάβη, αλλά πιθανότατα θα καταλήξετε πιέζει το αυτοκίνητό σας από την πλευρά του δρόμου,

Πρέπει πάντα να remenber ότι:

1 Ah είναι 1ampere × ώρα, ώστε η μπαταρία σας μπορεί παράδοσης ampers για 70 ώρες!

Χαιρετισμοί.

Γιατί θέλετε να συνδεθείτε μικρο κύμα μπαταρία;Κατανάλωση feul σας και δαπάνες λειτουργίας / λίτρο feul θα high.You μπορεί θερμότητα φτηνά το φαγητό σας στην πυρκαγιά / ζεστό-κρύο ψυγείου combo του.

σκέψεις σας είναι wrong.because βασικού requrement
για μια παράλληλη λειτουργία είναι η τάση των επιπέδων πρέπει να είναι ίδια.

Προστίθεται μετά το 1 λεπτό:1.Γεννήτρια έχουν ρυθμιστική αρχή να κρατήσει 14,4 ή 13.6V να χρεώνουν akk.και να πάρετε ENOUGH παροχή ρεύματος σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές σε ένα αυτοκίνητο ..
2.πιθανώς εναλλάκτη σας έχουν προστασία υπερφόρτωσης έτσι ...θα είναι πραγματικά αστείο ότι havent ...πολλούς λόγους για να ...ένας λόγος posibility της βραχυκύκλωμα ...μόνο ερώτημα τι είδους της προστασίας υπερφόρτωσης θα έχουν, ασφάλεια ή μερικές έξυπνες ηλεκτρονικές ...
3.Νομίζω ότι έχετε απάντηση για το πρόβλημα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό, αποκλειστικά επειδή δεν έχει περάσει πολύς χρόνος εργασίας του ..μόνο η πρότασή μου, ότι αγοράζετε ή να κάνει μία ασφάλεια ....70A = 12-14 σύρμα Litz πρότυπο? Και σύνδεση μεταξύ εναλλάκτη και akk....

αντίο!

Νομίζω ότι η λεγόμενη «πυρήνας» που αναφέρεται παραπάνω είναι το μαγνητικό πυρήνα / πηνίο.

Αν θέλετε 100A εξόδου χρησιμοποιώντας ένα 70A εναλλάκτη με μια μπαταρία 70Ah, τον εναλλάκτη μπορεί να παράσχει μέχρι 70A (ονομαστική).Έτσι, η 30A υπόλοιπο θα έχει αποξηρανθεί από την μπαταρία.Όταν η μπαταρία λειτουργεί επίπεδη, τι πρόκειται να συμβεί;

andreas1982 έγραψε:

Πρέπει πάντα να remenber ότι:1 Ah είναι 1ampere × ώρα, ώστε η μπαταρία σας μπορεί παράδοσης ampers για 70 ώρες!Χαιρετισμοί.

Δεν δίνουν υψηλή εναλλάκτη ενισχυτή με χαμηλότερο αιτία μπαταρία ενισχυτή αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τη μπαταρία σας

e_eja έγραψε:

Δεν δίνουν υψηλή εναλλάκτη ενισχυτή με χαμηλότερο αιτία μπαταρία ενισχυτή αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τη μπαταρία σας

Το ρεύμα φόρτισης από εναλλάκτη με την μπαταρία του αυτοκινήτου εξαρτάται επίσης από την τάση της μπαταρίας, είναι αποφορτιστεί κατάσταση, είναι εσωτερική αντίσταση.Υψηλή εναλλάκτη ενισχυτή είναι σε θέση να παράσχει περισσότερες ρεύμα εξόδου, αλλά η τάση εξόδου είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο με χαμηλότερο δυναμό ενισχυτή.Δεν μπορεί να είναι επιβλαβείς για χαμηλή μπαταρία ενισχυτή αν δεν συνδέσετε μια 6 volt μπαταρία στον εναλλάκτη.

Ο εναλλάκτης αυτοκίνητο όπως προβλέπει η ισχύουσα να φυλάσσετε την μπαταρία σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.
Αυτό σημαίνει, ο μετασχηματιστής του 100000A μπορεί να χρεώσει με ασφάλεια μια μπαταρία της 1AH και μια μπαταρία του 100Ah ή μια μπαταρία του 10000Ah.
Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν η τάση μειώνεται λόγω φορτίου, τον εναλλάκτη θα έχουν αρκετή πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα για τον εφοδιασμό της φορτίο.
Σε ένα σύστημα το αυτοκίνητο, τον εναλλάκτη είναι ονομαστική, όπως να είναι σε θέση να φορτίσετε την μπαταρία και simultaniously προμήθεια του υπόλοιπου φορτίων, φώτα, θερμοσίφωνες, ραδιόφωνο κλπ. Έτσι, όταν περισσότερο φορτίο εισάγεται σε ένα αυτοκίνητο, κοινή πρακτική είναι να αυξηθεί η το μέγεθος του εναλλάκτη.
Είναι επίσης σκόπιμο να αυξηθεί το μέγεθος της μπαταρίας, αλλά δεν είναι απαραίτητη.
Σε περίπτωση που ένα φορτίο του 1KW inverter όπου χρησιμοποιείται περιστασιακά και όταν ο κινητήρας λειτουργεί αυτοκίνητα, δεν είναι, ίσως να υπάρξει ανάγκη για μεγάλου μεγέθους του εναλλάκτη ή το batery.Αν και προτείνεται η χρήση ενός μεγαλύτερου εναλλάκτη, ώστε να αποφεύγεται η απόρριψη της μπαταρίας.Μια εναλλάκτη cabable να προμηθεύσει τουλάχιστον 120A, προκειμένου να καλύψει τις 1KW φορτίο και ανταλλακτικά κάποια ενέργεια για την φόρτιση της μπαταρίας ή / και κάποια άλλα φορτία.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back