αρνητικό κύκλωμα αντίσταση βοηθήσει στο σχεδιασμό

A

ash1024200

Guest
Ξέρει κανείς πού θα βρείτε πληροφορίες για το σχεδιασμό των ενεργών κυκλωμάτων χωρητικότητα; θα πρέπει να μιμηθούν έναν πυκνωτή παράλληλα με αρνητική αντίσταση, π.χ. με τη χρήση ενός τρανζίστορ με ανατροφοδότηση.

Φοβάμαι, το παραπάνω link δεν θα βοηθήσει πάρα πολύ. Γεια ash1024200, γιατί να μην χρησιμοποιείτε τελεστικών σε NIC (αρνητικό μετατροπέα σύνθετης αντίστασης) διαμόρφωσης; Με αυτό το κύκλωμα μπορείτε να μετατρέψετε κάθε αντίσταση φορτίου σε αρνητικά το ισοδύναμό της. Είναι ένα βασικό κύκλωμα το οποίο μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία και τα εισαγωγικά άρθρα.

χάρη, LvW ξέχασα να αναφέρω ότι το κύκλωμα έχει ως στόχο να λειτουργεί σε συχνότητα 1.9GHz. έναν ενισχυτή op δεν θα λειτουργήσει σε αυτή τη συχνότητα, έτσι δεν είναι; Έχω βρει ένα κύκλωμα που χρησιμοποιεί ένα FET, το διάγραμμα επισυνάπτεται (το λογισμικό είναι AWR μικροκυμάτων γραφείο). οι σχετικές παράμετροι είναι εγγενείς: CGS = 1pf, CGD = 0.2pf. Είμαι υποτίθεται ότι προκατάληψη αυτό το κύκλωμα στο ταυτότητες = 15mA και VDS = 2V. αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό χωρίς να παρεμβάλλονται με την αντίσταση εισόδου. Έχετε κάποια πρόταση;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back