αποτέλεσμα Body

M

mujju433

Guest
Έχοντας αποτέλεσμα σώμα είναι ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα;Νομίζω ότι είναι πλεονέκτημα καθώς Wen bcoz μειονέκτημα θεωρούμε ότι οι τρεις σειρές NMOS τρανζίστορ τότε bcoz έναρξης ισχύος του οργάνου που έχει Vsb = 0 για την τελευταία τρανζίστορ έτσι το αποτέλεσμα είναι les εννοώ με τη συμβολή μπορεί να φτάσει πιο γρήγορα από τις άλλες δύο ttransistor bcoz υπάρχει το όριο τάσης παίρνουν προστίθενται σωστό;;
Το ερώτημά μου είναι, όταν το όριο τάσης παίρνουν προστεθεί αυτό σημαίνει ότι η τάση όριο αυξάνεται έτσι όταν τάσης όριο αυξάνεται thn αυτό shud επίσης να είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά ετών είναι μειονέκτημα όταν το όριο τάσης παίρνουν προστίθενται bcoz όταν το όριο αυξάνεται, η διαρροή γίνεται όλο και μειώνεται Έχω δίκιο ????????????????????????

Σώμα αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό φαινόμενο.Ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα;Λοιπόν εξαρτάται από το σχεδιασμό, μπορεί να είναι περίπου ένα που χρησιμοποιεί για να επιτευχθεί η επιθυμητή συμπεριφορά, αν και παραμελημένο, το κύκλωμα δεν θα λειτουργήσει σωστά.

mujju433 έγραψε:Έχοντας αποτέλεσμα σώμα είναι ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα;
Νομίζω ότι είναι πλεονέκτημα καθώς Wen bcoz μειονέκτημα θεωρούμε ότι οι τρεις σειρές NMOS τρανζίστορ τότε bcoz έναρξης ισχύος του οργάνου που έχει Vsb = 0 για την τελευταία τρανζίστορ έτσι το αποτέλεσμα είναι les εννοώ με τη συμβολή μπορεί να φτάσει πιο γρήγορα από τις άλλες δύο ttransistor bcoz υπάρχει το όριο τάσης παίρνουν προστίθενται σωστό;;

Το ερώτημά μου είναι, όταν το όριο τάσης παίρνουν προστεθεί αυτό σημαίνει ότι η τάση όριο αυξάνεται έτσι όταν τάσης όριο αυξάνεται thn αυτό shud επίσης να είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά ετών είναι μειονέκτημα όταν το όριο τάσης παίρνουν προστίθενται bcoz όταν το όριο αυξάνεται, η διαρροή γίνεται όλο και μειώνεται Έχω δίκιο ????????????????????????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back