απομονώσει ή δεν είναι;

S

seyyah

Guest
Έχω ένα κύκλωμα που περιέχει 5V, 24V και 48VDC.Δεν θέλω να χρησιμοποιούν optocoupler, επειδή θέλω να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό και το κύκλωμα απλό.Τι προτείνεις μου γι 'αυτό;Πρέπει να χρησιμοποιήσω ή δεν είναι;Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε;Ή τι μπορώ να κάνω, αντί να χρησιμοποιείται για την πρόληψη οπτικοηλεκτρονικά προβλήματα;

seyyah έγραψε:

Έχω ένα κύκλωμα που περιέχει 5V, 24V και 48VDC.
Δεν θέλω να χρησιμοποιούν optocoupler, επειδή θέλω να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό και το κύκλωμα απλό.
Τι προτείνεις μου γι 'αυτό;
Πρέπει να χρησιμοποιήσω ή δεν είναι;
Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε;
Ή τι μπορώ να κάνω, αντί να χρησιμοποιείται για την πρόληψη οπτικοηλεκτρονικά προβλήματα;

Γεια seyyah

Η ερώτησή σας είναι λίγο συγκεχυμένη.Τι θέλετε ή μήπως θα έπρεπε να κάνει με τη δική σας optocopuler;Μήπως είναι τροφοδοτικό;Είναι το οπτικο που χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση;Παρακαλείσθε να δώσετε λίγο περισσότερες πληροφορίες ...

Αντίο

Δεν δεν πρόκειται για ένα τροφοδοτικό.Είναι ένα απλό κύκλωμα.Ελέγχει μηχανοκίνητο.Αλλά δεν υπάρχει έλεγχος ταχύτητας, μόνο και να σβήνουν.Υπάρχουν μικρές relays PCB για το οποίο λειτουργεί σε 24V.
Και αυτό relays επαφείς που ελέγχει το Ανοίγει και κλείνει το μοτέρ.
Υπάρχουν κάποια swtihes.Όταν είναι για swithes, 48v, τι αφορά τις πολύ μικρές και πολύ μικρές αποφασίσει εάν ενεργοποιήσετε το κέντρα ή μη.

Χρησιμοποιώντας optocouplers μπορεί να είναι η πλέον αξιόπιστη μέθοδος ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο-στροφή τρανζίστορ.Εξαρτάται από την εφαρμογή σας και τον προϋπολογισμό, αλλά μπορώ να πω, optocouplers είναι φθηνό και καλό για τέτοια πράγματα

Ο πιο αποδοτικός mthos είναι η χρήση κοινών emmiter / πηγή για αλλάσσων επίπεδο.
στην περίπτωση των mosfets για την πλευρά της ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσει p-κανάλι όσο και τον περιορισμό του GS τάσης με Zener ή μια απλή τάση dividre από δύο αντιστάσεις.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: αν και η μέθοδος αυτή είναι funtional, εάν ένας από τους εξουσία τρανζίστορ αποτύχει ή φθαρεί, το σύνολο της ckt συστατικά δηλαδή μικρο ελεγκτή θα είναι κατεστραμμένο, ώστε να είναι προσεκτικοί κατά το σχεδιασμό με αυτό τον τρόπο? Optocouplers βεβαίως χρησιμοποιούνται για την πρόληψη αυτού του είδους η αποτυχία στον έλεγχο ckts.

Δείτε επίσης:
http://www.irf.com/technical-info/appnotes/an-940.pdf

σε αυτό το raange της τάσης (48V) απλή επίπεδο shifters είναι επαρκής και η κατανάλωση ισχύος είναι ανεκτό, αλλά σε υψηλότερο επίπεδο τάσης είναι απαραίτητη η χρήση άλλων μεθόδων όπως optocouple ή HVIC? φυσικά να χρησιμοποιήσετε και μέσης τάσης HVICs όπως εκείνες από Harris,
π.χ. HIP408x.r 80 βολτ που γέφυρας MOSFET πλήρης οδηγός με πολλές προηγμένες δυνατότητες.
επίσης και να χρησιμοποιήσετε την ολοκληρωμένη swithes διατίθεται από αρκετές κατασκευαστή ειδικά IRF, βλέπε www.irf.com

Καλύτερος!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back