απλό RF PCB λογισμικού

M

mhtplsh

Guest
r πρόταση που απαιτούνται για απλά RF PCB λογισμικού.Κυρίως το χαλκό συμπληρώσετε να είναι απλή
και είναι σε θέση να απομονώσουν τακάκια τέλεια.

Έχω κι εγώ που δεν χρησιμοποιούνται, αλλά είπαν ότι η τελευταία έκδοση του PADS έχει μια σειρά από βελτιώσεις που αφορούν ειδικότερα τη διάταξη του σκάφους μικροκυμάτων.

Circuit-maker traxmaker είναι ευκολότερος να χρησιμοποιήσει, αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε για την Rf.HV εγώ τη δική μου γραπτή σενάρια για το σχεδιασμό Rf PCB σε PageMaker.Είναι χρονοβόρο αλλά HV όλες τις εγκαταστάσεις εκτός Gerber αρχείο.Εξαιρετική χαλκού συμπληρώσετε.Καλύτερο από πολλά επαγγελματικά λογισμικά.

μου πιο PCB
της r ενιαίο στρώμα, σχεδόν κανένα διπλό στρώμα.R PCB μου δεν είναι πολύ περίπλοκο.Δεν χρειάζεται AUTOROUTE κλπ. Ακόμη και στην ευχάριστη θέση να κάνουμε τη διάταξη & συνδέσεις χειροκίνητα.Δεν υπάρχει πρόβλημα σε ένα δικό μου στοιχείο craeating βιβλιοθήκες.Απλά θέλει εύκολα copperfill με καλή απομόνωση μεταξύ χαλκού συμπληρώσετε & τακάκια & κομμάτι.

Εδώ είναι ένα ελεύθερο λογισμικό μπορείτε να το κατεβάσετε από το PCB fab σπίτι.
www.pcb123.com
Αν θέλετε να κάνετε έντυπη ή κεραίες φίλτρα, θα έχετε μια δύσκολη στιγμή.

Τι μπορεί να PADS 2007 προβλέπουν RF PCB σχεδιαστής;;;Κάθε προσομοιωτή τομέα, εκτός από την Hyperlinx.Διηθείται σχεδιαστής;Διαβίβαση γραμμή σχεδιαστής;
Για απλό RF PCBs, νομίζω ότι το καλύτερο είναι τα ΚΕΠ.Της διάταξης του εργαλείου δεν είναι τόσο φιλική προς τον χρήστη, αλλά μετά την προσομοίωση, βελτιστοποίηση μπορείτε να βάλετε
π.χ. microstripes, μετά την παρουσίαση του σχεδιασμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυναμική για μια θέση-διάταξη προσομοίωσης.

MWO και ansoft σχεδιαστής επίσης καλοί υποψήφιοι, είναι απλούστερη από ΚΕΠ,
αλλά είμαι με το ΚΕΠ στην πορεία

Έχω δει πολλούς PPL, χρήση ΚΕΠ με μέντορα boardstation,
την εργασία με ΚΕΠ στο RF τμήμα και,
στη συνέχεια, trnasfer όλες τις εργασίες που εκπαιδευτή να ολοκληρώσει το διοικητικό συμβούλιο και τη διάρθρωση του remanining τμήματα

khouly

Μπορείτε να μου γράψετε πώς μπορώ να μεταφέρω το PCB να Mentor μορφή ΚΕΠ;Ή, κάποιο οδηγό για αυτό;
Και Με ενδιαφέρει το πώς η απάντηση που μπορώ να θέσω σε PCB που γίνεται με OrCad, PADS, P * otel ...σε διαφημίσεις για να κάνουν μια δυναμική προσομοίωση;Χρησιμοποιώντας κάποια τυποποιημένη μορφή ή με ποιο τρόπο;:-S

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back