απλό πληκτρολόγιο με μικροελεγκτή

N

nr4bt

Guest
Γεια σας, είμαι νέος χρήστης και αρχάριος για μικροελεγκτές, πήρα μερικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο μου για μικροελεγκτές. Έχουμε συνεργαστεί με μόνο 8051 και κάναμε κάποια προγράμματα με τη συναρμολόγηση, αλλά όχι σε μεγάλα πράγματα και το πρόβλημα αρχίζει με αυτή. Θέλω να φτιάξετε το δικό μου απλό πληκτρολόγιο 4 πλήκτρων με σύνδεση USB συνδεδεμένο αλλά δεν μπορώ να βρω καμία γνώση γι 'αυτό. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά πράγματα γι 'αυτό εκεί έξω, αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Προσπάθησα να το ψάξει, αλλά ξέρετε Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να αναζητήσετε κάτι, χωρίς να ξέρω κάτι. Πανεπιστήμιο μου είναι ως επί το πλείστον για μηχανική λογισμικού και όχι υλικού. Αλλά είμαι ενδιαφέρονται για μικροελεγκτές και κάνοντας τις δικές μου ζωοτροφές ήχο εκπληκτικό για μένα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει γι 'αυτό, θα ήμουν τόσο χαρούμενος και ότι εγκρίνει .. Ευχαριστώ πολύ

Γεια σας Τι να κάνει με το σχεδιασμό με usb με 4 κουμπιά. παρακαλείσθε να εξηγήσετε. Για τη σύνδεση σε 4 από 4 πλήκτρων με MCU. u ανάγκη να διαχωρίσει τις γραμμές και στήλες. συνδέσετε τις σειρές σε ένα ροκανίζω και στήλες στην άλλη ροκανίζω. γράψετε ένα πρόγραμμα σάρωσης για να προσδιορίσει μια σειρά ή στήλη πλήκτρων. Επίσης, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο λειτουργίας debounce στην ur κωδικό. ή εάν το u λοξοτομεί γράψει ένα programe να σαρώσετε πληκτρολόγιο στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το πλήκτρο πληκτρολόγιο ελεγκτή νομίζω ο αριθμός του είναι 922. ή αναζήτηση στο Διαδίκτυο για τα βασικά ελεγκτή πληκτρολόγιο. μόλις το συνδέσετε με ur ελεγκτή.

χμμ Θέλω να ένα μέρος του πληκτρολογίου, κάτι σαν τα πλήκτρα κατεύθυνσης .. αλλά δεν είναι ακριβώς τα πλήκτρα κατεύθυνσης, κάποια συγκεκριμένα κουμπιά. ούτως ή άλλως ευχαριστεί για την απάντηση, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούσε να καταλάβει ένα μέρος οφείλεται στην περιορισμένη γνώση μου σχετικά με μικροελεγκτή .. πρώτο ερώτημα είναι που θα mcu χρησιμοποιήσω; και θα μπορούσατε να είστε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με σειρές και colums; ή θα πρέπει να ψάξω στα καθαρά γι 'αυτό; τι κάνει; γράψιμο ενός προγράμματος δεν θα ήταν τόσο δύσκολο για μένα φαντάζομαι, το δύσκολο μέρος είναι ποια στοιχεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσω .. Είμαι τόσο unknowledge σχετικά με τα στοιχεία .. Όπως είπα κάναμε μόνο μερικά προγράμματα με 8051, αλλά όχι σε μεγάλες επιχειρήσεις .. δεν το κάναμε μια πλήρη σχεδιασμό κυκλωμάτων με το πρόγραμμα σε όλους .. Ελπίζω ο ίδιος εξήγησε πολύ καλά

καλά, nr4bt έχω χρησιμοποιήσει την Atmel 8952 μικροελεγκτή στο έργο μου. Έκανα το μικρόφωνο για τον έλεγχο της οθόνης LCD και του πληκτρολογίου. αν θέλετε το πρόγραμμα το έχω. πρώτα θα πρέπει να αγοράσετε μια συσκευή εγγραφής για το μικρόφωνο. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο Atmel. να μου δώσει μια απάντηση.

εντάξει είμαι λίγο πιο συγκεχυμένη, κάνατε το πληκτρολόγιο με μικροελεγκτή 8952;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back