απλή μήτρα οδήγησε dot χρησιμοποιώντας 8 * 8

I

imranshouket

Guest
Γεια σας Παιδιά, εγώ προσπαθώ να κάνω μια μήτρα 8x32 χρησιμοποιώντας το συνημμένο σχηματικό, όπως είμαι χρησιμοποιώντας τη σουίτα ανάπτυξη πρωτονίων, έχω πάρει σύγχυση σχετικά με το πώς να γράψει τον κώδικα για αυτό. Παρακαλώ αν some1 μπορούσε γ σχηματικό και να γράφουν για μένα ένα απλό κώδικα που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει όλες τις coloums ή γραμμές. PS το συνημμένο σχηματικό δεν είναι η προσωπική μου σχηματική, το πήρα σε κάποια forum. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 ώρες 49 λεπτά: [/color] [/size] Γεια σου ρε παιδιά παρακαλώ any1 να βοηθήσει εδώ

παιδιά Είμαι ακόμα σε αναμονή ...

Δεν είμαι γράφοντας κώδικα για σας, αλλά μπορώ να σας πω πώς λειτουργεί, τότε μπορείτε να γράψετε μόνοι σας κωδικό. Port A, (RA καρφίτσες) είναι η διεύθυνση στήλη, Θύρα Β (RB pins) είναι η σειρά δεδομένων. Πρέπει να δουλεύετε μόνοι σας με τη γραμματοσειρά πληροφορίες, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη διεύθυνση της στήλης σχετικά με την ΕΚ και τα δεδομένα για τα LED σε αυτή τη στήλη για την RB. Για παράδειγμα, εάν κάνετε όλες τις καρφίτσες RA χαμηλό εσείς τη διεύθυνση της fiirst στήλη και αν βάλεις 0x55 στις καρφίτσες RB θα παίρνατε εναλλακτική LEDs σε αυτήν τη στήλη για να ανάψει. 0x55 είναι 01.010.101 σε δυαδική μορφή και όπου υπάρχει '1 'στον αριθμό, το αντίστοιχο LED θα ανάψει. Brian. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 ώρες 50 λεπτά: [/color] [/size] Να είστε προσεκτικοί για να βεβαιωθείτε ότι τα LED σας μπορεί να αντέξει 5V σε αντίστροφη κατεύθυνση. Σε αυτό το σχέδιο, η πολικότητα αντιστρέφεται, όταν η λυχνία LED είναι σβηστή. Brian.

Δεν είναι ένα καλό σχέδιο, το 1 / 32 καθήκον θα κάνουν τα LED εξαιρετικά αμυδρό.

Hey ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ναι οι ενδεικτικές λυχνίες ανάβουν, αμυδρό, Εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω ULN2803 ότι θα ήταν μια καλή ιδέα.

παιδιά θα μπορούσε να προτείνει any1 μου ή να μου δώσετε ένα σύνδεσμο για ένα καλύτερο σχεδιασμό, όπου θα μπορούσα να πάρω τα LED ανάψει πιο φωτεινή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back