απαιτείται τροποποίηση

V

vnagarjun

Guest
hii .. Έχω ένα CMOS αντιστροφέα και ένα τρανζίστορ NMOS στη σειρά .. i ανάγκη τροποποίησης του παρόντος για τη μείωση της δύναμης, ακόμη και αν ο αριθμός των τρανζίστορ αυξάνει ... plz βοήθεια για την αντικατάσταση αυτή και να κρατήσει οποιαδήποτε συσκευή για να μειώσουν τη δύναμη .. plz mail μου η απάντηση στο vnagarjun@yahoo.com

Pls χρήση μικρότερων και μεγαλύτερων w L για NMOS και ΟΔΣ.

i έχουν αντικαταστήσει τα δύο αυτά με ένα τρανζίστορ ΟΔΣ για τη μείωση της περιοχής και τη βελτίωση της απόδοσης .. Θα οποιοδήποτε πρόβλημα κρατώ ότι υπάρχει;

Αντικαταστήστε NMOS με ΟΔΣ; Δεν είναι σωστό. Όταν η έξοδος είναι χαμηλή από ό, τι τράβηξε | Vthp |, ο ΟΔΣ θα είναι απενεργοποιημένη. Για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την περιοχή, πηγή ρεύματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ωστόσο, κύκλωμα ταχύτητα θα είναι πολύ χαμηλή.

i καταλήξει στην αντικατάσταση των μετατροπέων και NMOS με ΟΔΣ ... η λειτουργία είναι όταν δίνουμε 0 ως την είσοδο περνώντας μέσα μετατροπέας θα μετατρέψει σε 1 και στη συνέχεια διοχετεύεται στο NMOS έτσι ώστε να ON το τρανζίστορ NMOS .... όταν δίνουμε εισόδου ως 1 μετά το πέρασμα από inverter θα δώσει 0 ώστε NMOS θα OFF .... έτσι για το εγχείρημα αυτό είμαι χρησιμοποιώντας ΟΔΣ τρανζίστορ ... αν πάρω 0 I πρέπει να ON του τρανζίστορ και για 1 i ανάγκη να OFF το τρανζίστορ ..... αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό θα υπάρξει κανένα πρόβλημα; για την εξουσία θα πάω με τις διαστάσεις ....

Μάλιστα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο NMOS ή ΟΔΣ ως ένα διακόπτη; Αν ναι, πρέπει να ελέγξετε την περιοχή εισόδου. Εύρος εισόδου του NMOS διακόπτης είναι διαφορετική από εκείνη του διακόπτη ΟΔΣ.

Για την ερώτησή σας υποθέτω ότι έχετε μετατροπέα και η παραγωγή της είναι η κινητήρια δύναμη πύλη του NMOS. Τώρα - για να μειώσουν τη δύναμη - όπου η μεγαλύτερη απώλεια ισχύος προέρχεται από; Είναι λόγω της τρέχουσας σπονδυλική στήλη στο μετατροπέα ή μήπως επειδή αργή ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του NMOS; Πώς θα μετρηθεί η ισχύς τους; μέση τιμή των συνολικών τρεχουσών; ή ακίδα τρέχουσα; Τι ταχύτητα πρέπει να αλλάξουν; Εάν ο μετατροπέας είναι ένα θέμα - μπορείτε να έχετε ρεύμα πεινασμένο αρχιτεκτονική και επιτρέπουν μόνο μικρό ρεύμα να περάσει μέσα - ότι θα επιβραδυνθεί, αλλά θα μειώσει την ισχύ.

@ Αρκουδάκι ... ναι u καταλάβει σωστά στην ερώτηση ... αλλά αυτό που κάνω είναι η αντικατάσταση (inverter και NMOS) με ΟΔΣ, όπως η λειτουργία είναι ίδια ... που χρειάζονται μια μικρή τροποποίηση, έτσι ώστε την περιοχή μπορούν να μειώνεται ... αλλά η ερώτησή μου είναι θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την κατανάλωση ενέργειας, εάν μπορώ να αντικαταστήσει? Παίρνω δύναμη από το εργαλείο ... Είμαι χρησιμοποιώντας Mentor Graphics Αρχιτέκτονας όπου κατά πάρει δύναμη άμεσα .... και κάτι ακόμα ότι u είπε υπάρχει ΤΡΕΧΟΝΤΑ πεινασμένο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ για τη μείωση της δύναμης ... εάν u dont μπορεί u plz να μου ότι η αρχιτεκτονική, έτσι ώστε εγώ θα το χρησιμοποιήσετε στο σχέδιό μου ....

Τρέχουσα Starved Inverter.
49_1299326401.gif
Μπορείτε να ρυθμίσετε Ιβ για τρέχουσα κατανάλωση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back