αν κάποιος έχει [email] ljlj@op.pl [/ email] ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

G

goky

Guest
Πρόσωπο Γουίτ αυτή η διεύθυνση μου στείλετε Panasonic KX-F3550BS σχηματική. I faild να απαντήσει γιατί παίρνω το μήνυμα ότι αυτό το mail δεν υπάρχει! Παρακαλώ αν ο ιδιοκτήτης είναι εδώ, επικοινωνήστε μαζί μου στο goky_hr@yahoo.com Χρειάζομαι μόνο Panasonic KX-F3550BS σχηματικές τροφοδοσίας και πλακέτα! Χάρη Γκόραν

γεια goky αυτό είναι ένα τμήμα τροφοδοσίας μόνο από ένα εγχειρίδιο για φαξ Panasonic KXF3550be, ελπίζω ότι θα βοηθήσει u :) αφορά [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 29 λεπτά: [/color] [/ size ] καλά Λυπάμαι goky θα μπορούσα να μην αποδίδουν το σχηματικό για την τροφοδοσία εδώ και μετά να περιμένει πολύ καιρό για να το ανεβάσετε εδώ δεν βρήκα, έτσι έχω στείλει με e-mail. ελέγξτε ur mail και ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει u ζητωκραυγές

Ευχαριστώ .. αλλά έχουν allready BE σχηματικές αναπαραστάσεις τροφοδοσίας, και φαίνεται ότι η BS και ΝΑ δεν έχουν την ίδια ένα! Τουλάχιστον με το μοντέλο μου .. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν κάποιος μπέρδεμα πάνω Γουίτ φαξ μου και να βάλω μια άλλη προσφορά!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back