αντικατάσταση μηχανικών ηλεκτρονόμους

T

TR | GG3rX

Guest
τι είναι ένα καλό υποκατάστατο των κέντρων;
είναι η κατάργηση της αναλογικής;
Τελευταία επεξεργασία από το TR | GG3rX στις 26 Σεπτεμβρίου 2004 16:23? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

Ποιες είναι σας μεταγωγής σημάτων AC ή DC, τάσεις, curents;

Χαιρετισμοί!

ανάλογα με την τάση και το ρεύμα, θα μπορούσε να είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα αναλογικό διακόπτη, αλλά μόνο για μικρά ρεύματα και τάσεις κάτω των 20 V ή έτσι.
Περισσότεροι αναλογική διακόπτες μπορεί να μεταφέρει μόνο milliamps και έχουν χαμηλή αντίσταση σε αυτούς.Δεν μπορούν να στραφούν τάσεις εκτός της τροφοδοσίας τους να μην παρουσιάζουν αλλοίωση.Από ότι Αν είναι τροφοδοτείται από 12V λοξοτομείτε τίποτα μεταγωγή 12V ή κάτω από το έδαφος.

Θέλω να το χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε τάση τροφοδοσίας από την μπαταρία αυτοκινήτου (DC).
Έχω ακούσει κάποιες δήλωσε ότι τα κέντρα είναι ένα είδος παραδοσιακής τεχνολογίας.
Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι αλήθεια.

Χρήση κάποιου είδους FET.

Χαιρετισμοί!

για τα ρεύματα συνήθως συναντώνται σε αυτοκίνητα θα χρειαστείτε ένα ρελέ.
Ιδίως αν η μίζα τρέχουσες ανάγκες να περάσουν από την αλλαγή της συσκευής.
Σας μιλάει σαν 30 αμπέρ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υψηλής MOSFET ισχύος ή IGBT ως υποκατάστατο για μηχανικές ρελέ.Ωστόσο, δεν ξέρω αυτό το είδος της «στερεάς κατάστασης αναμετάδοσης" κοστίζει λιγότερα ή περισσότερα από τα μηχανικά ρελέ.

Το νέο "MOSFET φωτοβολταϊκούς Relays" είναι μια καλή αντικαταστάσεις για μηχανικές κέντρων σε πολλές εφαρμογές.
Μπορείτε να πάρετε δύο φορτίο DC και AC / DC τύπους φορτίου και προσφέρουν γαλβανικής απομόνωσης, όπως ακριβώς και μηχανικά κέντρων κάνει.

Φωτοβολταϊκούς Ηλεκτρονόμοι έχει αντικατασταθεί μηχανικές κέντρων στη σύγχρονη ψηφιακή Stoarge Παλμοσκόπια (DSO), για παράδειγμα για switing μεταξύ των AC-DC και αποσύνδεση των του σήματος εισόδου της DSO.
Ξέρω Tektronix χρήσεις διατριβών κέντρων στο νέο τους ΔΣΔ.
Κοιτάξτε το 4-pin ΣΔ σε αυτή την εικόνα ενός Tektonix DSO: www.edaboard.com/viewtopic.php?p=294970 # 294970Ορισμένοι πωλητές φωτοβολταϊκούς Relays:

Διεθνής Rectifier: www.irf.com / προϊόν-info / mer

Vishay: www.vishay.com / στερεάς κατάστασης κέντρων -

DIONICS: www.dionics-usa.comΠροσπαθήστε να διαβάσετε αυτό το σεμινάριο επίσης:
Relays and Relay Οδηγοί
www.uoguelph.ca/ ~ Antoon / gadgets / relays / relays.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back